Jero Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Kdyz uz se to zalozilo je treba to zaplnit ... a je to fajn,kdyz clovek vi jak vypada ten koho denne čte a s kym si pise Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Tak aspoň už víte,že když si píšete se mnou,tak si píšete s největším sympaťákem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Jak taky jinač že Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Jeronymo: přesně tak.Já jsem byl taky na Vás na všechny zvědavej a nelituju toho nápadu.Měl přijit dřiv! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Vidis,taky uz me to napadlo ,par ksychtiku se ukazalo v pritelkynich a manzelkach,ale todle to byl dobry tah Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 jedno takový téma je někde zahrabaný v lampárně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 tak tahle nemá chybu http://skoda.sbazar.cz/s-octavia-combi-ele...l-o2234412.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 ste vsici takovy krasavci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Bylzde: To jsem byla v praci. Romarioo: Mas ji tam. Jinak custe vseci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Jani: jsi skwělá! Děkuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Bylzde: To jsem byla v praci.Romarioo: Mas ji tam. Jinak custe vseci... zdarek ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 tak tahle nemá chybu http://skoda.sbazar.cz/s-octavia-combi-ele...l-o2234412.html ta je moc pekna,, az na to kridelko ,ale jinač .... asi te predbehnu .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Jinak custe vseci... caues.,, si tam mela dat tu s novym ucesem cos posilala me ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 ta je moc pekna,, az na to kridelko ,ale jinač .... asi te predbehnu .) Nádherná,mám fakt brouka v hlavě. No nic,jdu o tom přemejšlet k jednomu točenýmu,tak se tu zatím mějte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Nádherná,mám fakt brouka v hlavě.No nic,jdu o tom přemejšlet k jednomu točenýmu,tak se tu zatím mějte jej sel bych taky ... dnes zase susim hubu - uz druhej den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Nádherná,mám fakt brouka v hlavě.No nic,jdu o tom přemejšlet k jednomu točenýmu,tak se tu zatím mějte Dej jedno i za mně,,,, Zatim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Romarioo: Za nic. Ovidius: Mame se? Jeronymo: S delsima vlasama vypadam precejen malinko lip. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Ovidius: Mame se? ale jo ale uz bych zasel na pokec nekam na toceny a uz druhej den jen sedim u pc ... a co ty? ok? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 jirko, pěkná oktule Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 ale jo ale uz bych zasel na pokec nekam na toceny a uz druhej den jen sedim u pc ... a co ty? ok? Taky bych zasla. Ale... jsem nejaka nastvana... a takovej to mohl byt dneska peknej den. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Taky bych zasla. Ale... jsem nejaka nastvana... a takovej to mohl byt dneska peknej den. ale copak? ja se zase nudim vicemene teda... asi si pujdu lehnout do vany nebo nevim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 tak hezky pršelo, co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 tak hezky pršelo, co brdo to pocasi me taky se.e Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 (editace) ale copak? ja se zase nudim vicemene teda... asi si pujdu lehnout do vany nebo nevim... Prisly mi dneska firemni kalhoty a tak nejak nesedi uplne podle mych predstav tak me to vykolejilo. Ja nemyslela pocasi Bobiii Editováno: 20. leden 2009, autor: Cary_mary_fuck Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Tak už jsem tady taky.. CMF copak že jsi naštvaná?? Asi si dám jednoho lahvánka jen co tu dojim večeři.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.