Spidi Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 breeeho dne! Zdar O.v.i. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Už jsem zase zde - obědval jsem... co bylo dobryho?? ja se teprve chystam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Hovězí vývar a rajská s těstovinama... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 rozumna kombinace :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 zdarec kamarade :-) zdarek zdarek! tak si predstav ze jsem dnes rano prisel na 6:00 domu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Zdar O.v.i. zdarek pane! taky bych neco pojedl ale to si musim neco udelat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Kurec O.v.i. to tam nemáš žádnou šikovnou slečnu, co by něco dobrýho vysoustružila ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Kurec O.v.i. to tam nemáš žádnou šikovnou slečnu, co by něco dobrýho vysoustružila ? ted ne s tou jsem se unavil do 6:00 - ja neco zmaknu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Tak to je jiná, to je dostatečná omluvenka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Tak to je jiná, to je dostatečná omluvenka... jj je jsem vysilen a nevyspalej asi si budu muset jeste lehnout a vecer znovu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 zdarek zdarek!tak si predstav ze jsem dnes rano prisel na 6:00 domu a kdepak ses zaseknul?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 jj je jsem vysilen a nevyspalej asi si budu muset jeste lehnout a vecer znovu! No to je pěkný. Povídej a přeháněj... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 a kdepak ses zaseknul?? no vecer jsme jeli do jablonce a skoncili jsme v liberci a najednou bylo hodne hodin ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 co jste navstivili za podniky?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 No to je pěkný. Povídej a přeháněj... no normalka - proste strhanej jak pes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 co jste navstivili za podniky?? v jablonci rampu - horecka sobotni noci a v liberci zanzik esko atd. ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 A konkrétně z čeho...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 A konkrétně z čeho...? no mam omackany pasy na zadech a jsem kompletne pomackanej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Ze sexu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Ze sexu... ale jakyho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Povídej a přeháněj... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 v jablonci rampu - horecka sobotni noci a v liberci zanzik esko atd. ... hezky hezky se budu muset nekdy pripojit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 hezky hezky se budu muset nekdy pripojit jasny - nase akce jsou ale dost nepredvidatelny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Povídej a přeháněj... no snad ani ne - krasnej a tvrdej maraton..... UFF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 jasny - nase akce jsou ale dost nepredvidatelny to je pro me dosti spatne :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.