Květen 31, 200916 r znám, manželka kolegy, na jeho kartu tam budeš , kolega z toho měl hlavu docela v kopru Já být její muž, dlouho se s ní nebavím a Jaguara ji seberu
Květen 31, 200916 r V Brně bych dnešek charakterizoval:A chčije a chčije a chčije.. tady az od ted....
Květen 31, 200916 r Tady s krátkejma přestávkama už čtvrtej den, takže mě to začíná docela srát. Včera dopoledne kolem 9:30 to v Brně padalo tím stylem, že to stěrače nechtěly brát, fakt humus. Ale zase okta byla umytá pěkně, bo minulý týden jsem voskoval Sonaxíkem a tak to ten liják pěkně umyl od prachu a vypadalo to nádherně...
Květen 31, 200916 r Autor To já jsem zde taky jenom na skok a mažu do hokny. Jenom doufám že už přestane pršet a minimálně do 2:00 už nebude !!!
Květen 31, 200916 r Autor Takže do nejlepšího Ale i to se počítá a myslím si že to stojí zato i večer když to nevychází pracovně
Květen 31, 200916 r Autor Bylo by to dobrý kdyby Ti to vyšlo a třeba až večer - uvidíš No nic, za hoďku musím být v hokně tak se tu mějte
Květen 31, 200916 r nazdárek hospůdko..tak sem byla venku a je to tam zas jak pře deštěm a prosila bych něco k pití,žíííízeeeeň
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.