O.v.i. Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 musis dat nekdy vedet tesim se na machac jak malej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 si mas obcas odpocinout to jo ale ted to neslo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Ahoj Jardo.Potřebuju poradit. napiš SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Mrkni do vlákna oslava a bude Ti to jasny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Ahoj všichni.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 tesim se na machac jak malej... vsechno bude, mozna by jsme mohli jeste v cervnu s Jirkou kdyby se to povedlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Ahoj všichni.... ahoj pane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Ahoj všichni.... brý večír Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Ahoj, tak máme za sebou hnusnej propršenej víkend a hurá zítra do krásného pracovního týdne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 mo myslím, že celý týden bude takovej, dnes jsem doma musel topit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 vsechno bude, mozna by jsme mohli jeste v cervnu s Jirkou kdyby se to povedlo kdyz bude cas nereknu ani popel a jedem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 mo myslím, že celý týden bude takovej, dnes jsem doma musel topit nestras s tim celym tydnem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Ahoj všichni.... zdarek zdarek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 kdyz bude cas nereknu ani popel a jedem ja jsem si to myslel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Ahoj Mílo.Běž se prosím vyjadřit ohledně pití na toho 11 července! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 nestras s tim celym tydnem. to teda.... a jakej ma byt vejkend? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 ja jsem si to myslel vzdyt me znas... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Tak i po 2 hodinách nejsem o moc chytřejší a asi se umeju a ulehnu ke nížečce, sice zto nepochopím, ale snad se nějaká ta informace uchytí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Celý víkend jsem se učil abych dnes večer zjistil, že vím prd, zejtra od 10 hod. zkouška právo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Tak i po 2 hodinách nejsem o moc chytřejší a asi se umeju a ulehnu ke nížečce, sice zto nepochopím, ale snad se nějaká ta informace uchytí.. pošli mi přes SZ adresu, něco jsem našel, tak ti to pošlu domů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Zdarec pánové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Celý víkend jsem se učil abych dnes večer zjistil, že vím prd, zejtra od 10 hod. zkouška právo Tos dělal nedávno ne??? nebo to byla z psychologie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Celý víkend jsem se učil abych dnes večer zjistil, že vím prd, zejtra od 10 hod. zkouška právo Tak to máme NAPROSTO úplně stejné včetně předmětu.. Jaké právo máš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 jj psychologie, ted právo a příští vikend volby a pak učení na angličtinu a pak konečně klid od školy a začneme se věnovat autí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 jak píše, že se učil a nic si nepamatuje, tak je to dobrý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.