Květen 31, 200916 r tesim se na machac jak malej... vsechno bude, mozna by jsme mohli jeste v cervnu s Jirkou kdyby se to povedlo
Květen 31, 200916 r Ahoj, tak máme za sebou hnusnej propršenej víkend a hurá zítra do krásného pracovního týdne
Květen 31, 200916 r vsechno bude, mozna by jsme mohli jeste v cervnu s Jirkou kdyby se to povedlo kdyz bude cas nereknu ani popel a jedem
Květen 31, 200916 r mo myslím, že celý týden bude takovej, dnes jsem doma musel topit nestras s tim celym tydnem.
Květen 31, 200916 r Tak i po 2 hodinách nejsem o moc chytřejší a asi se umeju a ulehnu ke nížečce, sice zto nepochopím, ale snad se nějaká ta informace uchytí..
Květen 31, 200916 r Celý víkend jsem se učil abych dnes večer zjistil, že vím prd, zejtra od 10 hod. zkouška právo
Květen 31, 200916 r Tak i po 2 hodinách nejsem o moc chytřejší a asi se umeju a ulehnu ke nížečce, sice zto nepochopím, ale snad se nějaká ta informace uchytí.. pošli mi přes SZ adresu, něco jsem našel, tak ti to pošlu domů
Květen 31, 200916 r Celý víkend jsem se učil abych dnes večer zjistil, že vím prd, zejtra od 10 hod. zkouška právo Tos dělal nedávno ne??? nebo to byla z psychologie?
Květen 31, 200916 r Celý víkend jsem se učil abych dnes večer zjistil, že vím prd, zejtra od 10 hod. zkouška právo Tak to máme NAPROSTO úplně stejné včetně předmětu.. Jaké právo máš?
Květen 31, 200916 r jj psychologie, ted právo a příští vikend volby a pak učení na angličtinu a pak konečně klid od školy a začneme se věnovat autí
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.