Květen 31, 200916 r Tos dělal nedávno ne??? nebo to byla z psychologie? Romčo já ml v tomhle semestru třebas 4práva 2 už mám hotové..
Květen 31, 200916 r jak píše, že se učil a nic si nepamatuje, tak je to dobrý Ty, záleží jak kdo berem učit se
Květen 31, 200916 r občana a zákoník práce, tudíž pro mne k hovnu... Tak to by snad šlo já bych asi raděj něco konkrétního no jako tohle.. než teorii práva, to je pěknej shit
Květen 31, 200916 r uctivy vecer Pane tak si představ,včera jsem to cellej den pracně rozdejchával,až se mi to večer povedlo rozchlastat
Květen 31, 200916 r učil jsem se a u toho jsem ještě krmil divoke-kmeny To je ta vebová hra? samé právo, to bude chytrejch lidí Ty nevím nevím.. ale uplatním ho 16. ho ne, že by mi zatím pomahla, ale mít přehled a vědět kde hledat a co to znamená se velmi velmi hodí nazpamět neovládám snad nic.. Jdu se umejt.
Květen 31, 200916 r tak si představ,včera jsem to cellej den pracně rozdejchával,až se mi to večer povedlo rozchlastat :smich: to je tak na zápis do pamětní knihy a jako přísloví
Květen 31, 200916 r tak si představ,včera jsem to cellej den pracně rozdejchával,až se mi to večer povedlo rozchlastat to byl ten patek tak divokej jo?? hele a za tyden sice v mensim meritku ale zase
Květen 31, 200916 r to byl ten patek tak divokej jo?? hele a za tyden sice v mensim meritku ale zase na těch kolech snad radši pít nebudu,možná tak na chuť
Květen 31, 200916 r tak si představ,včera jsem to cellej den pracně rozdejchával,až se mi to večer povedlo rozchlastat :smich: jako u nas
Květen 31, 200916 r zdarek!tak jak? zdarec pane,jde to-klasickej víkend Akorát včera už na mě slečna byla trochu naprdlá,bo jsem ji slíbil výlet a nějak to nevyšlo
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.