dadacek Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Tos dělal nedávno ne??? nebo to byla z psychologie? Romčo já ml v tomhle semestru třebas 4práva 2 už mám hotové.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 občana a zákoník práce, tudíž pro mne k hovnu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 to teda.... a jakej ma byt vejkend? snad nejak polojasno a celkem teplo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 jak píše, že se učil a nic si nepamatuje, tak je to dobrý Ty, záleží jak kdo berem učit se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Zdarec pánové .... ... ahoj jiříku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 .... ...ahoj jiříku .......a dámo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 občana a zákoník práce, tudíž pro mne k hovnu... Tak to by snad šlo já bych asi raděj něco konkrétního no jako tohle.. než teorii práva, to je pěknej shit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 vzdyt me znas... jj me to bylo jasny, s tebou se da pocitat temer vzdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Zdarec pánové uctivy vecer Pane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 učil jsem se a u toho jsem ještě krmil divoke-kmeny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 samé právo, to bude chytrejch lidí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Obdivuju Vás kuci...s tou školou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 uctivy vecer Pane tak si představ,včera jsem to cellej den pracně rozdejchával,až se mi to večer povedlo rozchlastat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 učil jsem se a u toho jsem ještě krmil divoke-kmeny To je ta vebová hra? samé právo, to bude chytrejch lidí Ty nevím nevím.. ale uplatním ho 16. ho ne, že by mi zatím pomahla, ale mít přehled a vědět kde hledat a co to znamená se velmi velmi hodí nazpamět neovládám snad nic.. Jdu se umejt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 sakra to jsi to měl náročný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 tak si představ,včera jsem to cellej den pracně rozdejchával,až se mi to večer povedlo rozchlastat :smich: to je tak na zápis do pamětní knihy a jako přísloví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 jj webovka jako víno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 tak si představ,včera jsem to cellej den pracně rozdejchával,až se mi to večer povedlo rozchlastat to byl ten patek tak divokej jo?? hele a za tyden sice v mensim meritku ale zase Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 sakra to jsi to měl náročný on se toho Jirka neboji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 to byl ten patek tak divokej jo?? hele a za tyden sice v mensim meritku ale zase na těch kolech snad radši pít nebudu,možná tak na chuť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Zdarec pánové zdarek! tak jak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 tak si představ,včera jsem to cellej den pracně rozdejchával,až se mi to večer povedlo rozchlastat :smich: jako u nas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 zdarek!tak jak? zdarec pane,jde to-klasickej víkend Akorát včera už na mě slečna byla trochu naprdlá,bo jsem ji slíbil výlet a nějak to nevyšlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 na těch kolech snad radši pít nebudu,možná tak na chuť dobra budeme te hlidat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 jeho nebo slečnu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.