Květen 31, 200916 r zdarec pane,jde to-klasickej víkend Akorát včera už na mě slečna byla trochu naprdlá,bo jsem ji slíbil výlet a nějak to nevyšlo ja nevim, ze vsechny zensky by porad jezdily na vylety :-)
Květen 31, 200916 r zdarec pane,jde to-klasickej víkend Akorát včera už na mě slečna byla trochu naprdlá,bo jsem ji slíbil výlet a nějak to nevyšlo tak to nebyla nadsena ne?
Květen 31, 200916 r ja nevim, ze vsechny zensky by porad jezdily na vylety :-) Hrozný co.Navíc počasí nic moc
Květen 31, 200916 r dobra budeme te hlidat ok,večer mě přivážete a pustíte až ráno.No a rovnou na kolo
Květen 31, 200916 r ja nevim, ze vsechny zensky by porad jezdily na vylety :-) ty umis cist myslenky koukam
Květen 31, 200916 r tak to nebylo tak hrozny no občas má svatou trpělivost.Ale nejlepší byl kamarád,slíbil přítelkyni že ji vyzvedne v 16 hod v práci,no a ona ho vzbudila v 17:30 když přišla domů.Takže celej včerejšek žehlil
Květen 31, 200916 r tak vas asi pro dnesek opustim.... mozek uz chrape... oci skoro zavreny.... tak se měj,dobrou..
Květen 31, 200916 r tak vas asi pro dnesek opustim.... mozek uz chrape... oci skoro zavreny.... a oči viděj už dvakrát,viď
Květen 31, 200916 r Hlásím příchod a odchod snad taky, knížka voláááááááááá jenže tu je dobrá společnost, sakraaaaaaaaa, den kdy jsem semhle vstoupil mě proklel ale nelituju toho
Květen 31, 200916 r ok,večer mě přivážete a pustíte až ráno.No a rovnou na kolo tak nejak bych to videl
Květen 31, 200916 r Hlásím příchod a odchod snad taky, knížka voláááááááááá jenže tu je dobrá společnost, sakraaaaaaaaa, den kdy jsem semhle vstoupil mě proklel ale nelituju toho tezko se to tu opousti
Květen 31, 200916 r to je skoro porad :-) a to si vem ty střelce,co za den udělaj pár stovek příspěvků.To už je kotel
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.