Květen 31, 200916 r a to si vem ty střelce,co za den udělaj pár stovek příspěvků.To už je kotel jsou to blazni .-) jak to vidis s tim kolem, pojedes sam nebo budes chtit vzit?
Květen 31, 200916 r jsou to blazni .-)jak to vidis s tim kolem, pojedes sam nebo budes chtit vzit? to se nějak domluvíme,klidně se můžeme domluvit a vzít třeba jedno auto
Květen 31, 200916 r jj, nadávají vám doma? kvůli času na stránkách? jj,občas slyším něco jako že se ji málo věnuju
Květen 31, 200916 r S tím časem, kde jsou ty doby, kdy jsem byl závislej.. Pak jsem se tu dlooooouho neukázal (asi sem trucoval nebo co ) a už jsem tu zas, jenom malinko jinde
Květen 31, 200916 r jj, nadávají vám doma? kvůli času na stránkách? Záleží kdo mámě je to jedno bráchovi taky.. dá se říci že všeobecně rodině.. ti nadávaj jenom když někam jedem/spěcháme a vázně to tady na mě..
Květen 31, 200916 r já už chodím v podstatě jenom do hospody a ještě k tomu do Octávkový To snad ničemu neva Já taky převážně jezdím ve Fabii. a tam odkad jsem už nepáchnu..
Květen 31, 200916 r to se nějak domluvíme,klidně se můžeme domluvit a vzít třeba jedno auto me to je jedno, spis jsem myslel na tebe aby jsi to nemusel skladat do 1
Květen 31, 200916 r parta bude myslim, si ze na pohodicku jojo,už se fakt docela těším.Zítra musím hodit kolo do servisu
Květen 31, 200916 r me to je jedno, spis jsem myslel na tebe aby jsi to nemusel skladat do 1 kdyžtak můžu vzít Koktu f kombíku,tam už to narvu
Květen 31, 200916 r Ahoj Jirko.Viděl jsem super klip na Tvoje Báwo ale ted to bohužel nemužu najit...ale luxus!!!
Květen 31, 200916 r já už chodím v podstatě jenom do hospody a ještě k tomu do Octávkový ta je totiz nejstarsi a nejlepsi
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.