Jar_da Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 jj, nadávají vám doma? kvůli času na stránkách? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 a to si vem ty střelce,co za den udělaj pár stovek příspěvků.To už je kotel jsou to blazni .-) jak to vidis s tim kolem, pojedes sam nebo budes chtit vzit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 jj, nadávají vám doma? kvůli času na stránkách? doma klííííd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 7 urcite a mozna 8 tak dobrou vsem! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 7 urcite a mozna 8 to je rozumný A koukal jsem že dobrá parta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 doma klííííd no ty si to umíš zařídit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 jsou to blazni .-)jak to vidis s tim kolem, pojedes sam nebo budes chtit vzit? to se nějak domluvíme,klidně se můžeme domluvit a vzít třeba jedno auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 to je času co? čas nehraje roli.. vědomosti ano.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 jj, nadávají vám doma? kvůli času na stránkách? jj,občas slyším něco jako že se ji málo věnuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 no ty si to umíš zařídit copak Járo..??u tebe jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 S tím časem, kde jsou ty doby, kdy jsem byl závislej.. Pak jsem se tu dlooooouho neukázal (asi sem trucoval nebo co ) a už jsem tu zas, jenom malinko jinde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 já už chodím v podstatě jenom do hospody a ještě k tomu do Octávkový Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 jj, nadávají vám doma? kvůli času na stránkách? Záleží kdo mámě je to jedno bráchovi taky.. dá se říci že všeobecně rodině.. ti nadávaj jenom když někam jedem/spěcháme a vázně to tady na mě.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 to je rozumný A koukal jsem že dobrá parta parta bude myslim, si ze na pohodicku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 já už chodím v podstatě jenom do hospody a ještě k tomu do Octávkový To snad ničemu neva Já taky převážně jezdím ve Fabii. a tam odkad jsem už nepáchnu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 to se nějak domluvíme,klidně se můžeme domluvit a vzít třeba jedno auto me to je jedno, spis jsem myslel na tebe aby jsi to nemusel skladat do 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 parta bude myslim, si ze na pohodicku jojo,už se fakt docela těším.Zítra musím hodit kolo do servisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 no ty si to umíš zařídit tak to je potreba musis mit doma poradek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Kucí, né že bych si stěžoval, ale já lehce jako Moravák nezapadám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 jj,občas slyším něco jako že se ji málo věnuju taky na vetsine mist podobne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 už jsem ho udělal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 me to je jedno, spis jsem myslel na tebe aby jsi to nemusel skladat do 1 kdyžtak můžu vzít Koktu f kombíku,tam už to narvu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Ahoj Jirko.Viděl jsem super klip na Tvoje Báwo ale ted to bohužel nemužu najit...ale luxus!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 já už chodím v podstatě jenom do hospody a ještě k tomu do Octávkový ta je totiz nejstarsi a nejlepsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.