Květen 31, 200916 r Kurva, hosti si koupili na baru flasku Jägermeistera a delaji bordel po baraku...
Květen 31, 200916 r pánové já to balím jinak bych šel zase v 1 spát až..Držte mi zítra mezi 10-15hod všecko co jde.. 3 testy taktéž luxus Po zkouškách se určo ukážu Dobrou noc všem! dobrou noc dady a neboj,to zvládneš,myslíme na tebe...ahoj
Květen 31, 200916 r Kurva, hosti si koupili na baru flasku Jägermeistera a delaji bordel po baraku... Zabavit !!!
Květen 31, 200916 r pánové já to balím jinak bych šel zase v 1 spát až..Držte mi zítra mezi 10-15hod všecko co jde.. 3 testy taktéž luxus Po zkouškách se určo ukážu Dobrou noc všem! Brou a zejtra hodně štěstí
Květen 31, 200916 r dobrou noc dady a neboj,to zvládneš,myslíme na tebe...ahoj kol5 BYch si nechal líbit furt
Květen 31, 200916 r ok,dík moc.Hoď mi kdyžtak do SZ tel ok napisu ti to tam, a je mozny ze treba s MichalemF pojedeme v patek uz rano
Květen 31, 200916 r Dadacek: bojim se, ze uz je prazdna, radsi jsme zavreli bar, aby si nesli koupit dalsi flasku
Květen 31, 200916 r ok napisu ti to tam, a je mozny ze treba s MichalemF pojedeme v patek uz rano jasně,ještě se domluvíme
Květen 31, 200916 r Dadacek: bojim se, ze uz je prazdna, radsi jsme zavreli bar, aby si nesli koupit dalsi flasku musi bej veselo a nesnasim zavreny bary
Květen 31, 200916 r Dadacek: bojim se, ze uz je prazdna, radsi jsme zavreli bar, aby si nesli koupit dalsi flasku to bych z vás měl radost kdyby jste mi zavřeli bar
Květen 31, 200916 r Jako, staci aby mi zaklepali na dvere a ja ho pujdu zase otevrit ale pan majitel uz tam s nima nechtel sedet, rano jde do prace a ja nebyl doma, abych prebral stafetu Ale mit tady vas, tak bar nezavru takovi pijaci
Květen 31, 200916 r to bych z vás měl radost kdyby jste mi zavřeli bar jojo ja bych to videl uplne stejne
Květen 31, 200916 r Jako, staci aby mi zaklepali na dvere a ja ho pujdu zase otevrit ale pan majitel uz tam s nima nechtel sedet, rano jde do prace a ja nebyl doma, abych prebral stafetu Ale mit tady vas, tak bar nezavru takovi pijaci to radi slysime :-)
Květen 31, 200916 r No nic,mažu spát,ať to dospím.Mějte se ja za chvilku taky, mej se pane a posilam tu SZ
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.