O.v.i. Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Tak už jsem tady taky..CMF copak že jsi naštvaná?? Asi si dám jednoho lahvánka jen co tu dojim večeři.. to ale neni ono takhle u pc s lahvacem ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 no lahváč nic moc a takhle večer se cpát? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 jsem teprve dorazil z práce.. jsem dělal do 5 a pak jsem byl chvíli cvičit a pak jsem byl skoro hodinu a půl v sauně...no a pak rychlý průjezd centrem práglu a jsem tu..trochu mi už od oběda vyhládlo no... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 a na točený jsem línej už...tak to zvládne jedno vychlazený z lednice... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 tak dlouho v práci jsem si udělal dnes hezkej den od osmi do tří a z toho jsem se byl 3 hodiny poflakovat po škodovce Parádní den. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 tak alespon virtualne -_- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 tak dlouho v práci jsem si udělal dnes hezkej den od osmi do tří a z toho jsem se byl 3 hodiny poflakovat po škodovce Parádní den. se tak nekdo ma ja od 7:40 do 17:20 ... ale v patek se odreaguju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 ještě si tu míchám jeden proteinový nápoj abych trochu posilnil mojí achilovku...a pak si na to dám jednu starou desítku a bude to ok:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Poflakovat po Škodovce? Hele a ona už jede nebo výroba pořád stoji? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 se tak nekdo ma ja od 7:40 do 17:20 ... ale v patek se odreaguju no zejtra si dám zase šichtičku, jako každej den od 7:00 tak do 18:00 minimálně, moc práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Poflakovat po Škodovce? Hele a ona už jede nebo výroba pořád stoji? jj mám tam průchodku i průjezdku autem no makal se už minulej tejden. Místo tuším 600 aut deně se jede 400 a pátky jsou doma za 75% a 50 kč k tomu. Zbavili se skoro všech námeznejch sil ze slovenska, ukrajiny, mongolska, polska a vietnamu a přeřezujou spoustu kmenovejch zaměstnanců na jinou práci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 no zejtra si dám zase šichtičku, jako každej den od 7:00 tak do 18:00 minimálně, moc práce taky hnus.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 njn, ale chodím tam kvůli penězům, kdybych je nepotřeboval, tak se umím zabavit i jinak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Jasně.Díky za odpověd.To znamená že jedou všechny směny ale v menších počtech.Ju? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 jj mám tam průchodku i průjezdku autem no makal se už minulej tejden. Místo tuším 600 aut deně se jede 400 a pátky jsou doma za 75% a 50 kč k tomu. Zbavili se skoro všech námeznejch sil ze slovenska, ukrajiny, mongolska, polska a vietnamu a přeřezujou spoustu kmenovejch zaměstnanců na jinou práci. jj presne tak - pry horsi nez se cekalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Jasně.Díky za odpověd.To znamená že jedou všechny směny ale v menších počtech.Ju? ráno odpoledne noc, jen v pátek výroba nejede (linky) jiný bouchaj pořád ale třebas na bránách začínaj nějak šašit a moc kontrolujou auta a dělaj důlžitý s průchodkama. Ještě v prosinci by se tam dostal kdokoliv kamkoliv (téměř) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 a pry kdyz to pujde takovym stylem riti tak jsou schopny frcet na 2 smeny.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 To snad brzy přejde a pak zase nebudou mít lidi co tam budou dělat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 To snad brzy přejde a pak zase nebudou mít lidi co tam budou dělat... no rozhodne za mesic to nebude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 no osobní tip je tak rok a s těma dvěma směnama to nevidím nereálně. Nevěřím tomu, že se něco v automobilovém trhu zlepší. Je totál nasycenej. Auta nejdou do nekonečna chrlit v tisících. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Já si myslím že to nebude na tak dlouho...hodně bych to viděl jako uměle vyvolané a to se pak lidi začnou bát něco koupit..přejde to myslím si celkem rychle... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 nemyslím si, že maj lidi prachy, skoro každej nějakou půjčku, hypo nebo něco na splátky, to taky nejde do nekonečna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 nemyslím si, že maj lidi prachy, skoro každej nějakou půjčku, hypo nebo něco na splátky, to taky nejde do nekonečna takhle to nejak zaclo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 To je mazec co lidí kouká na fotky naše fotky:) Tady nikdo nechlastá v hospodě a tak všichni čučej...škoda že je tady mezi náma tak málo ženských:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 hehe, aktuálně se tu pohybují dvě Katka () a ČMF jiný jsem tu za poslední čas neviděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.