Leden 20, 200916 r Tak už jsem tady taky..CMF copak že jsi naštvaná?? Asi si dám jednoho lahvánka jen co tu dojim večeři.. to ale neni ono takhle u pc s lahvacem ne?
Leden 20, 200916 r jsem teprve dorazil z práce.. jsem dělal do 5 a pak jsem byl chvíli cvičit a pak jsem byl skoro hodinu a půl v sauně...no a pak rychlý průjezd centrem práglu a jsem tu..trochu mi už od oběda vyhládlo no...
Leden 20, 200916 r tak dlouho v práci jsem si udělal dnes hezkej den od osmi do tří a z toho jsem se byl 3 hodiny poflakovat po škodovce Parádní den.
Leden 20, 200916 r tak dlouho v práci jsem si udělal dnes hezkej den od osmi do tří a z toho jsem se byl 3 hodiny poflakovat po škodovce Parádní den. se tak nekdo ma ja od 7:40 do 17:20 ... ale v patek se odreaguju
Leden 20, 200916 r ještě si tu míchám jeden proteinový nápoj abych trochu posilnil mojí achilovku...a pak si na to dám jednu starou desítku a bude to ok:)
Leden 20, 200916 r se tak nekdo ma ja od 7:40 do 17:20 ... ale v patek se odreaguju no zejtra si dám zase šichtičku, jako každej den od 7:00 tak do 18:00 minimálně, moc práce
Leden 20, 200916 r Poflakovat po Škodovce? Hele a ona už jede nebo výroba pořád stoji? jj mám tam průchodku i průjezdku autem no makal se už minulej tejden. Místo tuším 600 aut deně se jede 400 a pátky jsou doma za 75% a 50 kč k tomu. Zbavili se skoro všech námeznejch sil ze slovenska, ukrajiny, mongolska, polska a vietnamu a přeřezujou spoustu kmenovejch zaměstnanců na jinou práci.
Leden 20, 200916 r no zejtra si dám zase šichtičku, jako každej den od 7:00 tak do 18:00 minimálně, moc práce taky hnus..
Leden 20, 200916 r njn, ale chodím tam kvůli penězům, kdybych je nepotřeboval, tak se umím zabavit i jinak
Leden 20, 200916 r jj mám tam průchodku i průjezdku autem no makal se už minulej tejden. Místo tuším 600 aut deně se jede 400 a pátky jsou doma za 75% a 50 kč k tomu. Zbavili se skoro všech námeznejch sil ze slovenska, ukrajiny, mongolska, polska a vietnamu a přeřezujou spoustu kmenovejch zaměstnanců na jinou práci. jj presne tak - pry horsi nez se cekalo...
Leden 20, 200916 r Jasně.Díky za odpověd.To znamená že jedou všechny směny ale v menších počtech.Ju? ráno odpoledne noc, jen v pátek výroba nejede (linky) jiný bouchaj pořád ale třebas na bránách začínaj nějak šašit a moc kontrolujou auta a dělaj důlžitý s průchodkama. Ještě v prosinci by se tam dostal kdokoliv kamkoliv (téměř)
Leden 20, 200916 r To snad brzy přejde a pak zase nebudou mít lidi co tam budou dělat... no rozhodne za mesic to nebude...
Leden 20, 200916 r no osobní tip je tak rok a s těma dvěma směnama to nevidím nereálně. Nevěřím tomu, že se něco v automobilovém trhu zlepší. Je totál nasycenej. Auta nejdou do nekonečna chrlit v tisících.
Leden 20, 200916 r Já si myslím že to nebude na tak dlouho...hodně bych to viděl jako uměle vyvolané a to se pak lidi začnou bát něco koupit..přejde to myslím si celkem rychle...
Leden 20, 200916 r nemyslím si, že maj lidi prachy, skoro každej nějakou půjčku, hypo nebo něco na splátky, to taky nejde do nekonečna
Leden 20, 200916 r nemyslím si, že maj lidi prachy, skoro každej nějakou půjčku, hypo nebo něco na splátky, to taky nejde do nekonečna takhle to nejak zaclo...
Leden 20, 200916 r To je mazec co lidí kouká na fotky naše fotky:) Tady nikdo nechlastá v hospodě a tak všichni čučej...škoda že je tady mezi náma tak málo ženských:(
Leden 20, 200916 r hehe, aktuálně se tu pohybují dvě Katka () a ČMF jiný jsem tu za poslední čas neviděl
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.