Červen 1, 200916 r zdarec!tak pocasi by mohlo vydrzet alespon 2 dny ale kdyz se podiva clovek na pocasi tak ma byt jak vcera.... nechapu...
Červen 1, 200916 r zdarec!tak pocasi by mohlo vydrzet alespon 2 dny ja potrebuji hlavne o vikendu aby vydrzelo
Červen 1, 200916 r Ahoj čertice.Jsem moc rád že jsi s mobilem spokojená-hlavně ta rychlost dodání české pošty.Fakt bomba!
Červen 1, 200916 r Dobré ránko z postele... zdarek hmm v pondeli v 10:00 a v posteli..... to bych taky rad.....
Červen 1, 200916 r zdarekhmm v pondeli v 10:00 a v posteli..... to bych taky rad..... Ahoj Ovi.Bolí mě v krku jako svině...asi z toho sobotního výletu na kolech 50 kiláčku.Bohužel...Stejně se musim stavit v kanclu aspon na otočku
Červen 1, 200916 r Ahoj čertice.Jsem moc rád že jsi s mobilem spokojená-hlavně ta rychlost dodání české pošty.Fakt bomba! viď..po půl deváté ráno zvonek,poštačka ..balíček za 3700..a už mi bylo jasno taky sem to čekala spíše v úterý když si to posílal v pátek takže ještě jednou,moc děkujůůůůůůůůůůůůů
Červen 1, 200916 r no jestli ta pošťačka nebyl převlečený Roman že by?? no tak teda to je Roman mistr převleků
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.