baurak Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Ahoj kamarádi... čest pane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Ahoj kamarádi... čau ztracený synu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Zdravíčko Baui... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 čau ztracený synu Ahoj pane... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 co novýho?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Novýho celkem nic, v práci si balíme noťasy a naše haraburdí a v půlce týdne se stěhujeme v Brně na výstaviště... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 brej den mladeznici! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Čao O.v.i. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Novýho celkem nic, v práci si balíme noťasy a naše haraburdí a v půlce týdne se stěhujeme v Brně na výstaviště... jj bracha se tam taky stehuje se stankem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Baui, doufám že ne jako my se stánkem s párkama.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Čao O.v.i. zdarec pane! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Baui, doufám že ne jako my se stánkem s párkama.... no s cim jinym to uz je ten autosalon? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 čaute.. můžu si zanadávat sprostými slovy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Jj,budeme na autosalonu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 jen Praha, pak Počerady a Louny Louny, tam mám v plánu se zase někdy vrátit doufám, že brzko.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 jen Praha, pak Počerady a Louny Louny, tam mám v plánu se zase někdy vrátit doufám, že brzko.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 čaute.. můžu si zanadávat sprostými slovy? Čao Dady, klidně, já taky v hospodě nadávám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 kurva, doprdele, šulin, piča, sere mě to do piče... doufám, že jsem to moc nepřehnal a někoho nepohoršil Dem na ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 jinak holky Spidi a ostatní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Jj,budeme na autosalonu... kurna tam sem se taky chystal a on uz je ted... snad bude cas... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 kurva, doprdele, šulin, piča, sere mě to do piče...doufám, že jsem to moc nepřehnal a někoho nepohoršil Dem na ? dobre ty! takze se nepovedlo? na jedno jdu vecer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 jinak holky Spidi a ostatní Jj, já a moje holky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 kurna tam sem se taky chystal a on uz je ted... snad bude cas... Přijeď v neděli, to mají škodovkáři vstup gratis... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Ovi šlo by to i hůř, ale já myslím že snad netřeba.. Jo taky bych si minimálně dal.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Přijeď v neděli, to mají škodovkáři vstup gratis... Tak ty to víš taky jo? nevím jestli to platí jenom v nedělu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.