Červen 1, 200916 r Novýho celkem nic, v práci si balíme noťasy a naše haraburdí a v půlce týdne se stěhujeme v Brně na výstaviště...
Červen 1, 200916 r Novýho celkem nic, v práci si balíme noťasy a naše haraburdí a v půlce týdne se stěhujeme v Brně na výstaviště... jj bracha se tam taky stehuje se stankem
Červen 1, 200916 r Baui, doufám že ne jako my se stánkem s párkama.... no s cim jinym to uz je ten autosalon?
Červen 1, 200916 r jen Praha, pak Počerady a Louny Louny, tam mám v plánu se zase někdy vrátit doufám, že brzko..
Červen 1, 200916 r jen Praha, pak Počerady a Louny Louny, tam mám v plánu se zase někdy vrátit doufám, že brzko..
Červen 1, 200916 r čaute.. můžu si zanadávat sprostými slovy? Čao Dady, klidně, já taky v hospodě nadávám...
Červen 1, 200916 r kurva, doprdele, šulin, piča, sere mě to do piče... doufám, že jsem to moc nepřehnal a někoho nepohoršil Dem na ?
Červen 1, 200916 r Jj,budeme na autosalonu... kurna tam sem se taky chystal a on uz je ted... snad bude cas...
Červen 1, 200916 r kurva, doprdele, šulin, piča, sere mě to do piče...doufám, že jsem to moc nepřehnal a někoho nepohoršil Dem na ? dobre ty! takze se nepovedlo? na jedno jdu vecer
Červen 1, 200916 r kurna tam sem se taky chystal a on uz je ted... snad bude cas... Přijeď v neděli, to mají škodovkáři vstup gratis...
Červen 1, 200916 r Ovi šlo by to i hůř, ale já myslím že snad netřeba.. Jo taky bych si minimálně dal..
Červen 1, 200916 r Přijeď v neděli, to mají škodovkáři vstup gratis... Tak ty to víš taky jo? nevím jestli to platí jenom v nedělu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.