O.v.i. Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Přijeď v neděli, to mají škodovkáři vstup gratis... sakrys tak se tam slezem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Tak ty to víš taky jo? nevím jestli to platí jenom v nedělu aj ja sem o tom cetl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Spis: místo "holky" má být hojky takže nevím co ty s holkama já nic ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 sakrys tak se tam slezem? Jj, při vstupu jen ukážeš klíčky od Octy a fertig... Pokud půjdeš do expozice Das Auto, tak já bude zajisté někde kolem svýho mazla R50 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Jinak pro Brno sraz jsem stopro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Spis: místo "holky" má být hojky takže nevím co ty s holkama já nic ? Tak to hej, já s holkama taky nic, maximálně na autosalónu s leštičkou Kristýnou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 panove valim dom - s tim Brnem se jeste dohodnem caj! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 O.v.i. maj sa... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Tak to hej, já s holkama taky nic, maximálně na autosalónu s leštičkou Kristýnou... Ty ji/ho máš pojmenované? ty ale to měníš často ne ty leštící kotouče? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Leštící kotouč Kristýna s chlupatejma rukama... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Sem mimo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Baui, doufám že ne jako my se stánkem s párkama.... tak to rozhodne neeee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 brý večer hospůdko..je tu někdo?slyšeli jste o tom ztraceném letadle?to je hrozný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 To je jako nějaká provokace? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 brý večer hospůdko..je tu někdo?slyšeli jste o tom ztraceném letadle?to je hrozný čerti, dneska je to spíš tragické letadlo prostě zmizne (asi spadlo), GM k dnešnímu dni ohlásilo oficiálně krach .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Hlasim prichod z posilovny Co budem delat dneska? Nejaky navrhy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Já se koukám na TV, tak se zatím loučím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Zacala Ordinace? :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 bry vecer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 bry vecer ahojík..to vypadá že sem tu jen já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 ahojík..to vypadá že sem tu jen já a ja tu jako nejsem?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 a ja tu jako nejsem?? no ted už jooo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 no ted už jooo no tak to uz je lepsi :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 a ted tu jsem jen já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.