Červen 1, 200916 r Zacala Ordinace? :smich: vůbec! to nesleduju.. já jsem trochu na filmy jiné a lepší kategorie.. říkám tomu pracovně "psycho"
Červen 1, 200916 r Zítra jedu na weelet do Prahy tak jsem zvědav jak bude. ja myslim, ze podobne jako dnes, kam jedes??
Červen 1, 200916 r Autor Tak to se dozvím až zítra . Ta kamarádka co se mnou byla na SkodaHome tak mě domluvila odvoz nějakejch knížek či čeho a báby na nějakou prezentaci či jak se to jmenuje. Moc mě to netěší a bábu ještě neznám tak jsem zvědav jestli přežiju já nebo ona
Červen 1, 200916 r to na to nemas cas?? TAk to ani ne, čas je, nebo si ho umím najít, ale spíš nevím na co bych koukal.. Hodlám navštívit videoboss, ale nefím kdy..
Červen 1, 200916 r Tak to se dozvím až zítra . Ta kamarádka co se mnou byla na SkodaHome tak mě domluvila odvoz nějakejch knížek či čeho a báby na nějakou prezentaci či jak se to jmenuje. Moc mě to netěší a bábu ještě neznám tak jsem zvědav jestli přežiju já nebo ona Bud v klidu v práglu nedáš víc jak 2ku a 30km
Červen 1, 200916 r Tak to se dozvím až zítra . Ta kamarádka co se mnou byla na SkodaHome tak mě domluvila odvoz nějakejch knížek či čeho a báby na nějakou prezentaci či jak se to jmenuje. Moc mě to netěší a bábu ještě neznám tak jsem zvědav jestli přežiju já nebo ona to jsou vyborny ksefty
Červen 1, 200916 r TAk to ani ne, čas je, nebo si ho umím najít, ale spíš nevím na co bych koukal..Hodlám navštívit videoboss, ale nefím kdy.. moznosti jsou mraky
Červen 1, 200916 r Autor to jsou vyborny ksefty No nato že nás nechtěla nikdy seznámit to celkem jde. Uvidím zítra jak si s bábou budu rozumět
Červen 1, 200916 r Hrábě: zdravím baurak: jak jsem psal, uprednostnuji spise ceskou tvorbu vlastne vcera v noci jsem pred spanim jako pohadku scekoval Ceskou Rapubliku, dost me to zaujalo Vam by se to asi nelibilo, je to spise pro maldsi generaci i skrz aktery co to vymysleli.. je to o hiphopu a vztahu jazyka v nem k CR
Červen 1, 200916 r Autor Bud v klidu v práglu nedáš víc jak 2ku a 30km Tam jo ale D1 bude trochu - no u mě jako dycky ale bába ?!?
Červen 1, 200916 r houmik: ted poslouchám jeden HH pořad a pokud si to neviděl, určo na to koukni.. je to sice jenom pražská produkce, ale kdo vlastně je na dnešní scéně, že.. jenom pražská produkce. A dost mě zaujalo, jak vzali všichni ten film se strašnou pohodou otázkou je esli to bylo domluvený pro účel filmu nebo reálné..
Červen 1, 200916 r Autor Babču šetři pro začátek.. za nich to toliko nejezdilo Si budu muset ještě ráno namalovat nový budíky aby ju netrefilo po cestě
Červen 1, 200916 r Tvorbu HH mapuju nekdy od Manzelu, takze o tom snad neco vim Ale jo, chystam se na to, urcite to bude zajimava podivana
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.