Červen 1, 200916 r Rozhodně to stojí za to nevím co mě to najednou napadlo si to v 1 stáhnout, ale vydržel jsem až do konce PS: pust si http://www.play.cz/radio/kisshady128.asx
Červen 1, 200916 r Tvorbu HH mapuju nekdy od Manzelu, takze o tom snad neco vim Koukám, že docela "pamětník" možná gurmán?
Červen 1, 200916 r Dadacek: tenkrat me ta hudba oslovila a vypada to, ze me to jen tak nepusti. Jdu spat, dobrou, panove
Červen 1, 200916 r houmiku dobrou ty já ju změnil hodněkrát za tu dobu tož páááá asi to taky zabalím, bolí mě v krku
Červen 1, 200916 r Autor asi to taky zabalím, bolí mě v krku To je následek weekendové změny teploty a golfu poránu ?!?
Červen 1, 200916 r Jo hrábě, těžko říct? to oprabdu netuším mám dojem, že jsem to nějako konzultoval s jednou kamoškou, ale k čemu jsme došli si už nepamatuju
Červen 2, 200916 r zdarek! koukam ze dnes drete nebo jeste chrapete taky se mi nechtelo z postele....
Červen 2, 200916 r zdarek!koukam ze dnes drete nebo jeste chrapete taky se mi nechtelo z postele.... ja tak jako dru a nedru
Červen 2, 200916 r tak to je rozumny nepotkal jsi na OII mlhovky tu posledni verzi? teda predface ... nebo nemas tip na netu?
Červen 2, 200916 r nepotkal jsi na OII mlhovky tu posledni verzi? teda predface ... nebo nemas tip na netu? podkavam hodne veci ale tohle zrovna ne
Červen 2, 200916 r podkavam hodne veci ale tohle zrovna ne v poho nekde neco vystracham - prosimte muzes nekde overit ze zadni naraznik OII face pujde na predface?
Červen 2, 200916 r v poho nekde neco vystracham - prosimte muzes nekde overit ze zadni naraznik OII face pujde na predface? uz je takhle prodavam bezne a zatim nikdo nerikal, ze by tam nesel. Uchyceni by mel mit stejne jako ma rs naraznik
Červen 2, 200916 r uz je takhle prodavam bezne a zatim nikdo nerikal, ze by tam nesel. Uchyceni by mel mit stejne jako ma rs naraznik a asi nevis o nekom kdo to bud dela nebo prehazoval si to sam... abych potom nemusel neco rejpat apod. ... a v barve dodat asi nemuzes co? je to i s tim prislusenstvim?
Červen 2, 200916 r a asi nevys o nekom kdo to bud dela nebo prehazoval si to sam... abych potom nemusel neco rejpat apod. ... a v barve dodat asi nemuzes co? je to i s tim prislusenstvim? ja ti muzu dodat samotny naraznik. Ted na nikoho kontakt nemam kdo to delal. Ale urcite uz to nekdo tady na foru delat musel
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.