O.v.i. Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 ja ti muzu dodat samotny naraznik. Ted na nikoho kontakt nemam kdo to delal. Ale urcite uz to nekdo tady na foru delat musel tak uvidime-je k tomu vse teda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 je to samotny naraznik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 je to samotny naraznik takze odrazky a jeste neco k tomu je potreba... a to je origos vyroba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 2. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Přeju dobrý už skoro poledne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Ty woe tady to chcíplo. Už vás dohaní BRNO !!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 jaký Brno??? nebyl jsi moc dlouho na sluníčku?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Brněnská knajpa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 protože tam jsou všichni a tady nikdo asi začnu víc chodit do naší Fábiatický Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Asi je tam lepší pivko nebo co. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 takze odrazky a jeste neco k tomu je potreba... a to je origos vyroba? origo vyroba a potreboval by jsi odrazky a drzaky pod naraznik ale to jsou stovkove zalezitosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Chlastáááámééééééééééé, pravě jsem si špuntnul druhou bohemku -_- -_- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 tady se něco slaví, to by tady mohlo být zajímavý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Chlastáááámééééééééééé, pravě jsem si špuntnul druhou bohemku -_- -_- nejake zkousky bo co?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Chlastáááámééééééééééé, pravě jsem si špuntnul druhou bohemku -_- -_- to se tak nekdo ma ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 to se tak nekdo ma ... vcera jsem chtel na jedno a skoncilo to 2x dzusama takze dnes se odbejt nenecham a pujdu hned jen co nainstaluju DVB-T do krumpla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 jasny chce to poradnou zalivku :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 v poho nekde neco vystracham - prosimte muzes nekde overit ze zadni naraznik OII face pujde na predface? Videl jsem to, parkoval vedle me, docela kentus dokonce měl i 1.6ku.. takže kolega, ale fakt nic moc.. Přemejšlej jsem jestli si nepočkám na majitele, ale když jsem odjížděl, ještě tam parkovalo, tak kdo ví jestli bych se dočkal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Zdarec Dado. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Videl jsem to, parkoval vedle me, docela kentus dokonce měl i 1.6ku.. takže kolega, ale fakt nic moc.. Přemejšlej jsem jestli si nepočkám na majitele, ale když jsem odjížděl, ještě tam parkovalo, tak kdo ví jestli bych se dočkal. napis vzkaz za sterac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 čau Rosti a spol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Videl jsem to, parkoval vedle me, docela kentus dokonce měl i 1.6ku.. takže kolega, ale fakt nic moc.. Přemejšlej jsem jestli si nepočkám na majitele, ale když jsem odjížděl, ještě tam parkovalo, tak kdo ví jestli bych se dočkal. nechci davat RS abych se pridal do tuct.. rady tuneru, mam facelift. lampy takze potrebuju odrazku a ten trochu "jiny" tvar bez listy se mi libi.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Videl jsem to, parkoval vedle me, docela kentus dokonce měl i 1.6ku.. takže kolega, ale fakt nic moc.. Přemejšlej jsem jestli si nepočkám na majitele, ale když jsem odjížděl, ještě tam parkovalo, tak kdo ví jestli bych se dočkal. myslis facelift naraznik na predface oII?? jestli ano tak by to melo byt ok pac facelift je dle meho jeste hezci nez RS naraznik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Já jsem myslel, že měl vzadu ne RS, ale facelift zadek.. ten plast a jako moc to nelícovalo kdyby to bylo RS, to de myslím napasovat na mm a dá se na to koukat PS: mlhovky sem ted viděl že někdo prodava v bazaru, ale nefim co sou zač, mrkni tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 tak nevim jestli si to nepletes, ale ten naraznik by tam mel pasovat naprosto bez problemu a mel by mit shodne uchyceni jak klasicky rs naraznik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 myslis facelift naraznik na predface oII?? jestli ano tak by to melo byt ok pac facelift je dle meho jeste hezci nez RS naraznik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.