Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

ja ti muzu dodat samotny naraznik. Ted na nikoho kontakt nemam kdo to delal. Ale urcite uz to nekdo tady na foru delat musel

tak uvidime-je k tomu vse teda?

je to samotny naraznik

je to samotny naraznik

takze odrazky a jeste neco k tomu je potreba... a to je origos vyroba?

• Autor

Přeju dobrý už skoro poledne :palec2:

Ty woe tady to chcíplo. Už vás dohaní BRNO !!!!! ;)

Brněnská knajpa. ;)

protože tam jsou všichni a tady nikdo

asi začnu víc chodit do naší Fábiatický

Asi je tam lepší pivko nebo co. :feve:

takze odrazky a jeste neco k tomu je potreba... a to je origos vyroba?

origo vyroba a potreboval by jsi odrazky a drzaky pod naraznik ale to jsou stovkove zalezitosti

Chlastáááámééééééééééé, pravě jsem si špuntnul druhou bohemku lol-_- -_- -_- -_- -_-

Chlastáááámééééééééééé, pravě jsem si špuntnul druhou bohemku lol-_- -_- -_- -_- -_-

nejake zkousky bo co??

to se tak nekdo ma ... :)

to se tak nekdo ma ... :)

vcera jsem chtel na jedno a skoncilo to 2x dzusama takze dnes se odbejt nenecham a pujdu hned jen co nainstaluju DVB-T do krumpla :)

jasny chce to poradnou zalivku :-)

v poho nekde neco vystracham - prosimte muzes nekde overit ze zadni naraznik OII face pujde na predface?

Videl jsem to, parkoval vedle me, docela kentus kol9 dokonce měl i 1.6ku.. takže kolega, ale fakt nic moc.. Přemejšlej jsem jestli si nepočkám na majitele, ale když jsem odjížděl, ještě tam parkovalo, tak kdo ví jestli bych se dočkal.

Zdarec Dado. -_-

Videl jsem to, parkoval vedle me, docela kentus kol9 dokonce měl i 1.6ku.. takže kolega, ale fakt nic moc.. Přemejšlej jsem jestli si nepočkám na majitele, ale když jsem odjížděl, ještě tam parkovalo, tak kdo ví jestli bych se dočkal.

napis vzkaz za sterac :D

čau Rosti a spol ;)

nechci davat RS abych se pridal do tuct.. rady tuneru, mam facelift. lampy takze potrebuju odrazku a ten trochu "jiny" tvar bez listy se mi libi....

myslis facelift naraznik na predface oII?? jestli ano tak by to melo byt ok pac facelift je dle meho jeste hezci nez RS naraznik

Já jsem myslel, že měl vzadu ne RS, ale facelift zadek.. ten plast a jako moc to nelícovalo :( kdyby to bylo RS, to de myslím napasovat na mm a dá se na to koukat B)

PS: mlhovky sem ted viděl že někdo prodava v bazaru, ale nefim co sou zač, mrkni tam

tak nevim jestli si to nepletes, ale ten naraznik by tam mel pasovat naprosto bez problemu a mel by mit shodne uchyceni jak klasicky rs naraznik

myslis facelift naraznik na predface oII?? jestli ano tak by to melo byt ok pac facelift je dle meho jeste hezci nez RS naraznik

:palec2:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.