Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

tak nevim jestli si to nepletes, ale ten naraznik by tam mel pasovat naprosto bez problemu a mel by mit shodne uchyceni jak klasicky rs naraznik

no uvidime - zeptam se kluku z vyvoje... teda az je potkam....

jj jen zkoumej a zjistuj :-)

tak nevim jestli si to nepletes, ale ten naraznik by tam mel pasovat naprosto bez problemu a mel by mit shodne uchyceni jak klasicky rs naraznik

Nepletuuuuuu :p

Ten člověk to tam prostě měl nějak zajímavě nabastlený a moc mu to nepasovalo.. z dálky nepoznatelné, ale jelikož jsem parkoval vedle něho, hnedka sem si všiml, že mu to nelícuje trochu.. možná někde najdu fotku :) z dálky pěkně, zblízka nic moc :( ale neviděl jsem jiný dodělávaný RS nebo Facelift, takže nemohu soudit, pokud to tak vypadá na každým, tak teda nic moc..

To jsou ti zaměstnanci :p;)

Zaměstnanci v poho Dado. ;)

Já neříkám, že by nebyl v poho ;) ale myslel jsem to spíš ty výhodičky víš.. taky bych si napsal: no tak jo zvednu telefon a zavolám klukům na .... a oni vyzjistí lol;) víš jak to myslím, ne Rosti?

Já neříkám, že by nebyl v poho ;) ale myslel jsem to spíš ty výhodičky víš.. taky bych si napsal: no tak jo zvednu telefon a zavolám klukům na .... a oni vyzjistí lol;) víš jak to myslím, ne Rosti?

Taky jsem v poho. Oproti tomu před tím. Noo hrůza. Nezaplacené faktury, požděné platby atd. Děs. :feve:

Rosti to moc nechápu, jako škodovka neplatila, nebo co?

Škodovka jo. Myslím to všeobecně. Jako podnikatel atd. Víš? :palec2:

Chápuuuuuuu, my platíme všecko řádně a včas :p

jenom jsem nepobíral v jakém kontextu to je právě :smich: víš proto jsem se ptal ;)

Tak já taky pro čistý svědomí. A zkušenosti. :palec2:

To jsou ti zaměstnanci :p;)

no copak? to jsou jen vyhody :)

No právě ty výhody.. :p nevíš, zavoláš a oni ti to ještě udělajou :smich: servis: TO NEJDE lol

No právě ty výhody.. :p nevíš, zavoláš a oni ti to ještě udělajou :smich: servis: TO NEJDE lol

a to mas recht - zkus zajet do servisu a rict ze mas manual klima predface a ze bys chtel ten face klimatronik s cidlem smradu, zapojeni vyhrevu kresel a at to nestoji vic jak 10ku :smich: :smich: lol lol

tak cus - valim dom a na jedno....

a to mas recht - zkus zajet do servisu a rict ze mas manual klima predface a ze bys chtel ten face klimatronik s cidlem smradu, zapojeni vyhrevu kresel a at to nestoji vic jak 10ku :smich: :smich: lol lol

Bude na mě cumet, jak kdy jsem chtěl zrcátko s osvětlením nástupního prostoru.. pro ně neřešitelné.. si ten jeden kablík natáhnu sám no andílek

Napsal si to sice do papírů, ale nevěřím ani tomu, že se na to podívali.. Hlavně, že nezapomněl podotknout, ze mi nalakovali senzory, ktery nejsou puvodni :smich: (to se nikdo nepozadoval, to si budu na zaruku uplatnovat jinde..)

Dádo: takže auto už máš kompletně opravené?

Romčo: naše auta nebudou snad nikdy v pořádku :feve: tempomat nejede.. musím pořešit a navíc prasknul lak, musím to zítra před golfem probrat se servisákem.. doufám, že na hřišti vaří, jinak si budu muset koupit sváču v MC po cestě :smich:

ahojda čertí, přemejěšlím nad véčou..

ahojda čertí, přemejěšlím nad véčou..

já taky ještě nejedla :help: tak taky začínám přemýšlet co sezobnout...

já už to luxuju všecko :p ale ěnjak se mi nece vařit ty klobásky.. ty vydržej ještě do zítra ;)

já už to luxuju všecko :p ale ěnjak se mi nece vařit ty klobásky.. ty vydržej ještě do zítra ;)

tak co dádo?u nás dělala mamka opečený maso,tak sem si byla kousek dát ;)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.