Červen 2, 200916 r Maso sem si udělal na oběd.. Tedka sem zblajzl chleba s herkulesem asi to je herkules sáček je neoznačenej ale chutná to tak.. Nějak mě bolí hlava
Červen 2, 200916 r Ahoj cvičení je lehounce na vedlejší koleji, ted jdu rovnýma nohama do kola a badmintonu:-)
Červen 2, 200916 r Hele chcalo ze mně jak z vola, kolem mně lítali lidi jak rakety a já seděl na lavičce a funěl a koukal po hráčích nežného pohlaví Upraveno Červen 2, 200916 r od Miles
Červen 2, 200916 r Já an to kašlu, dobrou noc. Spešl pá pro čertici sladké všem dobrou všem přítomným, minulým už i za vlast padnoucím Upraveno Červen 2, 200916 r od dadacek
Červen 2, 200916 r Já an to kašlu, dobrou noc.Spešl pá pro čertici sladké všem dobrou všem přítomným, minulým už i za vlast padnoucím dobrou dádo a děkuju
Červen 2, 200916 r Dádo: pokolikaté se už dnes loučiš? Potřeti? Tak co knajpa to rozloučení ne = 3x už se fakt du čvachtat..
Červen 3, 200916 r brej den - toto pekne zacina..... rano hned malem pokuticka za parkovani - nastesti jen rozhovor a opsani udaju z OP stacilo
Červen 3, 200916 r ahoj, tak to je jeste pohodicka :-) zdarek - jo to je ok.... mam kvylitnejsi zazitky
Červen 3, 200916 r zdarek - jo to je ok.... mam kvylitnejsi zazitky no ja si myslim, ja mel podobnej zazitek minuly tyden a ten policajt byl zralej na facku hned na miste
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.