Bylzde Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Hmmm je to holt jasný no..ženský autum nerozumí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 No nic jdu do postele koukat na 112 tak se tady mějte a pak dobrou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Dobrou noc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 jj chtelo by to udelat nejaky nabor zen do clubu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 v pátek na kolibě udělej užší výběr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 To by nebylo marny...aspon by nám mohli vařit kávu na srazech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 v pátek na kolibě udělej užší výběr nooo zkusim se toho zmocnit ... ovsem jestli mi budou rozumet :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 To by nebylo marny...aspon by nám mohli vařit kávu na srazech jj a mejt auta lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 a nebo taky ne, třeba HF taky dělal nábor, ale sypalo to do vína pepř Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 a nebo taky ne, třeba HF taky dělal nábor, ale sypalo to do vína pepř tak to je taky vyborny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 ale to víno bylo moje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 20. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2009 a nebo taky ne, třeba HF taky dělal nábor, ale sypalo to do vína pepř Co já !?! Já o ničem nevím !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 ale to víno bylo moje tak to po tobe sly devenky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 20. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2009 A završil to barmankou na recepci !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 a hele, mi o HF a on tu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 A završil to barmankou na recepci !!! zdarek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 A završil to barmankou na recepci !!! no to jo, ta mě efektně nakopla a recepční na nás chtěla volat pčr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 20. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Zničen ale ještě porát při vědomí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 no to jo, ta mě efektně nakopla a recepční na nás chtěla volat pčr no ty voe ja sned musim jet taky priste... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 a to mě nakopla náhodou ještě před tím, než sem jí řekl, že je to čůza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 a to mě nakopla náhodou ještě před tím, než sem jí řekl, že je to čůza :smich: tebe normalne zasijou jednou.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 20. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2009 no to jo, ta mě efektně nakopla a recepční na nás chtěla volat pčr Tam to stálo zato !!! Doufám že na jaře to bude podobnýho rozpoložení se super zábavou a bez experimentů s pitím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 a to mě nakopla náhodou ještě před tím, než sem jí řekl, že je to čůza mel ses ji zeptat jestli nechce do clubu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 20. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2009 no ty voe ja sned musim jet taky priste... Nikam nejezdi !!! Málo místa a jenom samá sranda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 já byl náhodou hodňoučkej celej večer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.