Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Tak povídej Ovi. Něco veselého ? ;)

no ja si myslim, ja mel podobnej zazitek minuly tyden a ten policajt byl zralej na facku hned na miste ;)

jo to sem taky myslel ze mu ji seknu a vis jak ja je mam rad.... tak sem ho nechal recnit opisovat mou OP a potom mi jeste povida ze mam jediny stesti ze uz to nespada do nejaky bodov. systemu a ze za to nemuzu dostat od nej body.... a to sem mu ji chtel dat znova :D

Tak povídej Ovi. Něco veselého ? ;)

aaaale zaparkoval jsem na miste kde se nesmi a cekal az kolega prede mnou odjede asi za 10 min. ...

jo to sem taky myslel ze mu ji seknu a vis jak ja je mam rad.... tak sem ho nechal recnit opisovat mou OP a potom mi jeste povida ze mam jediny stesti ze uz to nespada do nejaky bodov. systemu a ze za to nemuzu dostat od nej body.... a to sem mu ji chtel dat znova :D

me minuly tyden, rek, ze to semnou nebude resit na miste, ze ma nejmensi bloky 500,- tak jsem mu rek, ze ja to zase odmitam resit u nich na sluzebne a nekam jsem ho poslal lol

aaaale zaparkoval jsem na miste kde se nesmi a cekal az kolega prede mnou odjede asi za 10 min. ...

Tak hlavně že jsi necáloval. ;)

me minuly tyden, rek, ze to semnou nebude resit na miste, ze ma nejmensi bloky 500,- tak jsem mu rek, ze ja to zase odmitam resit u nich na sluzebne a nekam jsem ho poslal lol

:smich: ta to bych mu rekl neco dost podobnyho ci snad stejnyho... njn ja jsem si uz v hlave udelal rezervu pro tyto organy a snazim se to resit v klidu.... :D

Tak hlavně že jsi necáloval. ;)

jj kolik by mi mohl dat? - 2-3 kila? bych si to nechal napsat a dal kamosce na sluzebnu.... :D

:smich: ta to bych mu rekl neco dost podobnyho ci snad stejnyho... njn ja jsem si uz v hlave udelal rezervu pro tyto organy a snazim se to resit v klidu.... :D

ja jsem na nej sr*l, dal jsem to znamemu a uz je to vyrizene ;)

jj kolik by mi mohl dat? - 2-3 kila? bych si to nechal napsat a dal kamosce na sluzebnu.... :D

jj ja to udelal pdobne ;)

Zdarec pánové

ja jsem na nej sr*l, dal jsem to znamemu a uz je to vyrizene ;)

co jinyho :)

Zdarec pánové

nazdarek pane ;)

Zdarec pánové

brej den soudruhu! tak jak?

co jinyho :)

presne tak, dalsi predvolani me uz mesic lezi na stole ale nejak se me tam nechce ;)

brej den soudruhu! tak jak?

Zdarec,

pohoda.V pondělí jsem se zase nechal vytáhnout ven a protáhlo se to až do 6ti :feve:

nazdarek pane ;)

Čágo,

tak v pátek budu moct bohužel až odpoledne,ráno frčím na zkoušku

Tak jsem po delsi dobe ve skole a sel bych zase domu :feve:

Zdarec,

pohoda.V pondělí jsem se zase nechal vytáhnout ven a protáhlo se to až do 6ti :feve:

:smich: v pondeli do 6:00? lol si jinej kalibr - ja byl vcera ale pred pulnoci jsem byl po sprse a v posteli :)

Čágo,

tak v pátek budu moct bohužel až odpoledne,ráno frčím na zkoušku

jasny v pohode, hlavne ze dorazis :-) pak tu zkousku malinko zalejeme lol

neco po tobe chtej? :) :)

ja uz bych zase do skoly nesel lol

jasny v pohode, hlavne ze dorazis :-) pak tu zkousku malinko zalejeme lol

tak jeste ze tam nebudu :)

Ne, nechtej, nastesti se muzu venovat vam tady na foru lol

neco po tobe chtej? :) :)

smazat tabuli lol

:smich: v pondeli do 6:00? lol si jinej kalibr - ja byl vcera ale pred pulnoci jsem byl po sprse a v posteli :)

Taky jsem si už definitivně řekl,že na takový akce už sejřím

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.