Červen 3, 200916 r no ja si myslim, ja mel podobnej zazitek minuly tyden a ten policajt byl zralej na facku hned na miste jo to sem taky myslel ze mu ji seknu a vis jak ja je mam rad.... tak sem ho nechal recnit opisovat mou OP a potom mi jeste povida ze mam jediny stesti ze uz to nespada do nejaky bodov. systemu a ze za to nemuzu dostat od nej body.... a to sem mu ji chtel dat znova
Červen 3, 200916 r Tak povídej Ovi. Něco veselého ? aaaale zaparkoval jsem na miste kde se nesmi a cekal az kolega prede mnou odjede asi za 10 min. ...
Červen 3, 200916 r jo to sem taky myslel ze mu ji seknu a vis jak ja je mam rad.... tak sem ho nechal recnit opisovat mou OP a potom mi jeste povida ze mam jediny stesti ze uz to nespada do nejaky bodov. systemu a ze za to nemuzu dostat od nej body.... a to sem mu ji chtel dat znova me minuly tyden, rek, ze to semnou nebude resit na miste, ze ma nejmensi bloky 500,- tak jsem mu rek, ze ja to zase odmitam resit u nich na sluzebne a nekam jsem ho poslal
Červen 3, 200916 r aaaale zaparkoval jsem na miste kde se nesmi a cekal az kolega prede mnou odjede asi za 10 min. ... Tak hlavně že jsi necáloval.
Červen 3, 200916 r me minuly tyden, rek, ze to semnou nebude resit na miste, ze ma nejmensi bloky 500,- tak jsem mu rek, ze ja to zase odmitam resit u nich na sluzebne a nekam jsem ho poslal ta to bych mu rekl neco dost podobnyho ci snad stejnyho... njn ja jsem si uz v hlave udelal rezervu pro tyto organy a snazim se to resit v klidu....
Červen 3, 200916 r Tak hlavně že jsi necáloval. jj kolik by mi mohl dat? - 2-3 kila? bych si to nechal napsat a dal kamosce na sluzebnu....
Červen 3, 200916 r ta to bych mu rekl neco dost podobnyho ci snad stejnyho... njn ja jsem si uz v hlave udelal rezervu pro tyto organy a snazim se to resit v klidu.... ja jsem na nej sr*l, dal jsem to znamemu a uz je to vyrizene
Červen 3, 200916 r jj kolik by mi mohl dat? - 2-3 kila? bych si to nechal napsat a dal kamosce na sluzebnu.... jj ja to udelal pdobne
Červen 3, 200916 r co jinyho presne tak, dalsi predvolani me uz mesic lezi na stole ale nejak se me tam nechce
Červen 3, 200916 r brej den soudruhu! tak jak? Zdarec, pohoda.V pondělí jsem se zase nechal vytáhnout ven a protáhlo se to až do 6ti
Červen 3, 200916 r nazdarek pane Čágo, tak v pátek budu moct bohužel až odpoledne,ráno frčím na zkoušku
Červen 3, 200916 r Zdarec,pohoda.V pondělí jsem se zase nechal vytáhnout ven a protáhlo se to až do 6ti v pondeli do 6:00? si jinej kalibr - ja byl vcera ale pred pulnoci jsem byl po sprse a v posteli
Červen 3, 200916 r Čágo,tak v pátek budu moct bohužel až odpoledne,ráno frčím na zkoušku jasny v pohode, hlavne ze dorazis :-) pak tu zkousku malinko zalejeme
Červen 3, 200916 r Tak jsem po delsi dobe ve skole a sel bych zase domu ja uz bych zase do skoly nesel
Červen 3, 200916 r jasny v pohode, hlavne ze dorazis :-) pak tu zkousku malinko zalejeme tak jeste ze tam nebudu
Červen 3, 200916 r v pondeli do 6:00? si jinej kalibr - ja byl vcera ale pred pulnoci jsem byl po sprse a v posteli Taky jsem si už definitivně řekl,že na takový akce už sejřím
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.