Červen 3, 200916 r Jj, bude pohoda, zajisté i sranda a v neposlední řadě zvýšená frekvence pěkných dívek... vsechno to fot
Červen 3, 200916 r chtel jsem tam vyrazit, ale nezvladam to casove :-(( kdyz buh da tak nedele mozna snad jeste v tejdnu pristim.... uvidime... chtel bych 2 dny.... s vecerni akci s moravskejma kamoskama
Červen 3, 200916 r kdyz buh da tak nedele mozna snad jeste v tejdnu pristim.... uvidime... chtel bych 2 dny.... s vecerni akci s moravskejma kamoskama jj to je rozumna volba, me to stve o to vic kdyz je moznost mit vstupenky
Červen 3, 200916 r Vynasnažím se... jj a ukazuj... spidi ty se nam porad menis a ja se v tom nevyznam
Červen 3, 200916 r jj to je rozumna volba, me to stve o to vic kdyz je moznost mit vstupenky ze.... no uvidime taky se muze stat ze nebude nedele ani ty 2 dny v tejdnu...
Červen 3, 200916 r jj a ukazuj... spidi ty se nam porad menis a ja se v tom nevyznam jj taky uz jsem to chtel napsat
Červen 3, 200916 r ze.... no uvidime taky se muze stat ze nebude nedele ani ty 2 dny v tejdnu... docel jsem se tam chtel podivat kua
Červen 3, 200916 r jj a ukazuj... spidi ty se nam porad menis a ja se v tom nevyznam To po mě chtěli ušáci z brněnské knajpy - Ol@f a Krozo, zmetci...
Červen 3, 200916 r To po mě chtěli ušáci z brněnské knajpy - Ol@f a Krozo, zmetci... dej jim par facaku
Červen 3, 200916 r kua jak tak na to koukam, nebude cas udelat zase novou hospodu?? uz? nejakou vymakanou?
Červen 3, 200916 r kua jak tak na to koukam, nebude cas udelat zase novou hospodu?? Ještě bych to nechal, aspoň do pololetky...
Červen 3, 200916 r Ještě bych to nechal, aspoň do pololetky... ja jsem koukal, podle stranek kdy se zaviraly ty predchozi. Jinak me je to uplne jedno
Červen 3, 200916 r to vim uz zcela urcite hmm tak to je na h*wna... do kdy to presne je? sem jeste ani o tom necetl.... ani nevim co je tam jako lakadlo mimo zenskejch...
Červen 3, 200916 r ja jsem koukal, podle stranek kdy se zaviraly ty predchozi. Jinak me je to uplne jedno jeste to tu poradne zase....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.