O.v.i. Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 s pani nebo na pani?? mno ....oboji? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 mno ....oboji? ja jsem si to hned myslel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Mám hlad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 ja jsem si to hned myslel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Mám hlad mi povidej... jdu tak na 12.20 .... jeste dneska nic neprobehlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 mi povidej... jdu tak na 12.20 .... jeste dneska nic neprobehlo u me probehla jenom decentni zeleninova snidane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 s pani nebo na pani?? Na paní, samozřejmě na paní... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Na paní, samozřejmě na paní... takze mas neco prichystanyho ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 u me probehla jenom decentni zeleninova snidane Nazdar jirko, to já už su po obědě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Nazdar jirko, to já už su po obědě... Zdarec Spidi,a já ještě před obědem Budu to za chvilku muset napravit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Nazdar jirko, to já už su po obědě... a bylo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Zdarec Spidi,a já ještě před obědem Budu to za chvilku muset napravit jdu za 30 min. a do cajny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Na paní, samozřejmě na paní... tak v tom mam aspon jasno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Zdarec Spidi,a já ještě před obědem Budu to za chvilku muset napravit Tak honem honem, poledne se blíží... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 ja mam taky hlad jak vlk a uz se tesim na obed Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 a bylo? Byl hovězí vývar a pak koprovka s knedlíkem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Byl hovězí vývar a pak koprovka s knedlíkem... Tý jo,koprovku jsem neměl ani nepamatuju.Dal bych si Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 koprovku ja nemit rad .-(( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Tý jo,koprovku jsem neměl ani nepamatuju.Dal bych si Já právě taky, tak jsem se na to vrhl a byla excelentní... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Byl hovězí vývar a pak koprovka s knedlíkem... ouuu to bych taky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 koprovku ja nemit rad .-(( ja zrat vsechno - teda skoro vsechno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 ouuu to bych taky.... Tak nějak nezbylo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 ja zrat vsechno - teda skoro vsechno ja prave taky skoro vsechno a koprovka je jedna z vyjimek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 letim na O Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 čau všichni, děje se tady něco?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.