Červen 3, 200916 r No čáu Žanetko!!! Tak co mobil? Ani sms jsem od Tebe nedostal a tak moc jsem se snažil co se týče ceny nějak mě štvou ty sluchátka k tomu pořád padají z uší a když už tam drží,tak mě po chvíli bolí ouška budu muset si koupit jiné..ale jinak paráda..sms jo??
Červen 3, 200916 r Jak je v Praze Stando? Tady fouká vitr a je docela hnusně. v našem kraji je taky hrozný vítr
Červen 3, 200916 r Jak je v Praze Stando? Tady fouká vitr a je docela hnusně. v Praze slunečno, ale dost fouká vítr
Červen 3, 200916 r Sluchátka jsou v podstatě všude stejny a je fakt že nejsou moc dobry.Taky mi to vadi.Musela bys koupit něco co neni originál Nokia.Dobrá značka na sluchátka je Koss.
Červen 3, 200916 r jojo to bude asi vsude, tady taky hodne fouka tak nás to aspon všechny sfoukne do hospůdky
Červen 3, 200916 r tak dnes jsme tu s Ovidiem a Spidim celkem pokecali, ale kdyz nas tu bylo treba 10 tak to se skoro ani nedalo cist pomalu to tady vypadá, že to tu trochu začne žít
Červen 3, 200916 r Sluchátka jsou v podstatě všude stejny a je fakt že nejsou moc dobry.Taky mi to vadi.Musela bys koupit něco co neni originál Nokia.Dobrá značka na sluchátka je Koss. jejda..no u ericsonu jsem měla takové ty s gumou,jestli víš..ty byli parádní.a na stránkách nokia jsem je taky viděla
Červen 3, 200916 r jejda..no u ericsonu jsem měla takové ty s gumou,jestli víš..ty byli parádní.a na stránkách nokia jsem je taky viděla protože ericson je nej
Červen 3, 200916 r tak po O .... Cina.... nudle s kurecim..... jinak zdarek nove prichozim! Ahoj Ovi...a co bylo? Pejsek nebo kočička?
Červen 3, 200916 r tak po O .... Cina.... nudle s kurecim..... jinak zdarek nove prichozim! to si pán pochutnal co?? jinak taky ahoj
Červen 3, 200916 r tak po O .... Cina.... nudle s kurecim..... jinak zdarek nove prichozim! jsem si rikal, kde se flakas:-)
Červen 3, 200916 r Taky už jsem po O.Proběhl prasátkovej řízek s bramborem hmm rozumna volba na jistotu asi v patek a sobotu neco ugrilujeme
Červen 3, 200916 r hmm rozumna volba na jistotu asi v patek a sobotu neco ugrilujeme Taky bych to tak viděl.Jak je to vůbec s jídlem,dá se tam někde něco koupit nebo je lepší koupit cestou?A pití?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.