jirka3 Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 čau Jiří, chudák prasátko Zdarec, brambory prasátku a prasátko pak hezky mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Zdarec,brambory prasátku a prasátko pak hezky mě to je spravnej potravinovej retezec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Taky bych to tak viděl.Jak je to vůbec s jídlem,dá se tam někde něco koupit nebo je lepší koupit cestou?A pití? kousek by mela byt hospoda, ale jak vypada nevim. z piti tam je domluveny pouze ten sud jinak nic. Tak ze kdo si co priveze to bude mit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Ahoj Ovi...a co bylo? Pejsek nebo kočička? jo to vi jen panbuh asi casteji jsou micinky ale dobry..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 jsem si rikal, kde se flakas:-) prisla kamoska vis jak.... ta z fotek z FB tak jsem neodolal a sel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Zdarec,brambory prasátku a prasátko pak hezky mě jak myslíš, doufám, že mělo tasemnici, ty tyrane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Zdarec,brambory prasátku a prasátko pak hezky mě tak tomu taky rozumim ale posledni dobou jen lehci jidla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 jak myslíš, doufám, že mělo tasemnici, ty tyrane upecenou tasemnici.... ta se muze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 prisla kamoska vis jak.... ta z fotek z FB tak jsem neodolal a sel ta vypada celkem k svetu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 to je spravnej potravinovej retezec jeste aby to bylo treba opacne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 upecenou tasemnici.... ta se muze zajímavá představa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 jeste aby to bylo treba opacne no to neeee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 ta vypada celkem k svetu celkem az moc! jsem ji vzal na limonadu mezi bobika dimiho a matese kdyz jsme si vypraveli nase zazitky treba z bowlingu tak se krapet divila.... ale dala to... coz je pozitivni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 zajímavá představa vis jak.... myslis, ze dnes v ty cajne jsem mel opravdu kure s nudlemi? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 vis jak.... myslis, ze dnes v ty cajne jsem mel opravdu kure s nudlemi? :D kor u číňanů bych si na to nevsadil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 celkem az moc! jsem ji vzal na limonadu mezi bobika dimiho a matese kdyz jsme si vypraveli nase zazitky treba z bowlingu tak se krapet divila.... ale dala to... coz je pozitivni to je takovej krest ohnem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 kor u číňanů bych si na to nevsadil ale co.... najedl jsem se a docela to slo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 to je takovej krest ohnem jj presne - ale jak pisu... dala to a tim si me ziskala (a nejen tim teda....) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 to je takovej krest ohnem dokonce jsme ji s bobajsem rekli i co jsme meli v planu rict barmance .... to jak jsme si strihali o to... a taky ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Kamarádi, loučím se s vámi a jdu tvořit něco pozitivního, večer budu opět zde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 jj presne - ale jak pisu... dala to a tim si me ziskala (a nejen tim teda....) a cim jeste?? to by me zajimal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 dokonce jsme ji s bobajsem rekli i co jsme meli v planu rict barmance .... to jak jsme si strihali o to... a taky ok co jste ji rekli peknyho?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Kamarádi, loučím se s vámi a jdu tvořit něco pozitivního, večer budu opět zde... zdarek pane! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 co jste ji rekli peknyho?? at jde s nama delat na kolibu sprostarny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 a cim jeste?? to by me zajimal myslim ze ty bys to mohl uhodnout takhle z voleje mrkni na ty fotky a uvidis to sam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.