Červen 3, 200916 r Zdarec,brambory prasátku a prasátko pak hezky mě to je spravnej potravinovej retezec
Červen 3, 200916 r Taky bych to tak viděl.Jak je to vůbec s jídlem,dá se tam někde něco koupit nebo je lepší koupit cestou?A pití? kousek by mela byt hospoda, ale jak vypada nevim. z piti tam je domluveny pouze ten sud jinak nic. Tak ze kdo si co priveze to bude mit
Červen 3, 200916 r Ahoj Ovi...a co bylo? Pejsek nebo kočička? jo to vi jen panbuh asi casteji jsou micinky ale dobry.....
Červen 3, 200916 r jsem si rikal, kde se flakas:-) prisla kamoska vis jak.... ta z fotek z FB tak jsem neodolal a sel
Červen 3, 200916 r Zdarec,brambory prasátku a prasátko pak hezky mě jak myslíš, doufám, že mělo tasemnici, ty tyrane
Červen 3, 200916 r Zdarec,brambory prasátku a prasátko pak hezky mě tak tomu taky rozumim ale posledni dobou jen lehci jidla
Červen 3, 200916 r jak myslíš, doufám, že mělo tasemnici, ty tyrane upecenou tasemnici.... ta se muze
Červen 3, 200916 r prisla kamoska vis jak.... ta z fotek z FB tak jsem neodolal a sel ta vypada celkem k svetu
Červen 3, 200916 r ta vypada celkem k svetu celkem az moc! jsem ji vzal na limonadu mezi bobika dimiho a matese kdyz jsme si vypraveli nase zazitky treba z bowlingu tak se krapet divila.... ale dala to... coz je pozitivni
Červen 3, 200916 r zajímavá představa vis jak.... myslis, ze dnes v ty cajne jsem mel opravdu kure s nudlemi? :D
Červen 3, 200916 r vis jak.... myslis, ze dnes v ty cajne jsem mel opravdu kure s nudlemi? :D kor u číňanů bych si na to nevsadil
Červen 3, 200916 r celkem az moc! jsem ji vzal na limonadu mezi bobika dimiho a matese kdyz jsme si vypraveli nase zazitky treba z bowlingu tak se krapet divila.... ale dala to... coz je pozitivni to je takovej krest ohnem
Červen 3, 200916 r to je takovej krest ohnem jj presne - ale jak pisu... dala to a tim si me ziskala (a nejen tim teda....)
Červen 3, 200916 r to je takovej krest ohnem dokonce jsme ji s bobajsem rekli i co jsme meli v planu rict barmance .... to jak jsme si strihali o to... a taky ok
Červen 3, 200916 r jj presne - ale jak pisu... dala to a tim si me ziskala (a nejen tim teda....) a cim jeste?? to by me zajimal
Červen 3, 200916 r dokonce jsme ji s bobajsem rekli i co jsme meli v planu rict barmance .... to jak jsme si strihali o to... a taky ok co jste ji rekli peknyho??
Červen 3, 200916 r Kamarádi, loučím se s vámi a jdu tvořit něco pozitivního, večer budu opět zde... zdarek pane!
Červen 3, 200916 r a cim jeste?? to by me zajimal myslim ze ty bys to mohl uhodnout takhle z voleje mrkni na ty fotky a uvidis to sam
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.