Leden 20, 200916 r Nikam nejezdi !!! Málo místa a jenom samá sranda jj a taky hodne pijete .... to ja vubec....
Leden 20, 200916 r Tam to stálo zato !!! Doufám že na jaře to bude podobnýho rozpoložení se super zábavou a bez experimentů s pitím no doufám, že nebude sníh a někdo mě nebude chtíp celou procházku vyválet ve sněhu mel ses ji zeptat jestli nechce do clubu tak ta zrovna by asi nechtěla měla nás plný zuby. Myslím, že jsem jí poprvé naštval už u baru, když mi lila víno. Loudil jsem, že málo, že dvě deci jsou víc A pak se to jenom vezlo, jsem smolař.
Leden 20, 200916 r jj a taky hodne pijete .... to ja vubec.... aby na tebe zbyl rum, luke ho vychlastá sám
Leden 20, 200916 r Autor já byl náhodou hodňoučkej celej večer Hlavně ty dvě hoďky cos "neusnul" a vykládal Petrikovi ty pohádky
Leden 20, 200916 r Autor jj a taky hodne pijete .... to ja vubec.... My né !!! My jenom trochu koštovali !!! To jenom rumová víla tomu vytla a taky mu brzo došli zásoby.
Leden 20, 200916 r My né !!! My jenom trochu koštovali !!! To jenom rumová víla tomu vytla a taky mu brzo došli zásoby. jj to znam to kostovani
Leden 20, 200916 r Autor čus, bambulus, jdu se převalit na druhej bok a pochrupávat. Taky pudu. Jsem dneska nějakej unavenej (z bazénu !!!!) a nedospanej. Včera jsem ladil do cca 2:00 navigačku co jsem si kůpil, dneska cvičně zkusil a je to dobrý ale i divný když Ti porát někdo kecá do řízení
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.