O.v.i. Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Nikam nejezdi !!! Málo místa a jenom samá sranda jj a taky hodne pijete .... to ja vubec.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Tam to stálo zato !!! Doufám že na jaře to bude podobnýho rozpoložení se super zábavou a bez experimentů s pitím no doufám, že nebude sníh a někdo mě nebude chtíp celou procházku vyválet ve sněhu mel ses ji zeptat jestli nechce do clubu tak ta zrovna by asi nechtěla měla nás plný zuby. Myslím, že jsem jí poprvé naštval už u baru, když mi lila víno. Loudil jsem, že málo, že dvě deci jsou víc A pak se to jenom vezlo, jsem smolař. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 jj a taky hodne pijete .... to ja vubec.... aby na tebe zbyl rum, luke ho vychlastá sám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 20. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2009 já byl náhodou hodňoučkej celej večer Hlavně ty dvě hoďky cos "neusnul" a vykládal Petrikovi ty pohádky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 aby na tebe zbyl rum, luke ho vychlastá sám jj rumova princezna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 čus, bambulus, jdu se převalit na druhej bok a pochrupávat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 20. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2009 jj a taky hodne pijete .... to ja vubec.... My né !!! My jenom trochu koštovali !!! To jenom rumová víla tomu vytla a taky mu brzo došli zásoby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 jasny tak cus taky se pomalu chystam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 My né !!! My jenom trochu koštovali !!! To jenom rumová víla tomu vytla a taky mu brzo došli zásoby. jj to znam to kostovani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 20. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2009 čus, bambulus, jdu se převalit na druhej bok a pochrupávat. Taky pudu. Jsem dneska nějakej unavenej (z bazénu !!!!) a nedospanej. Včera jsem ladil do cca 2:00 navigačku co jsem si kůpil, dneska cvičně zkusil a je to dobrý ale i divný když Ti porát někdo kecá do řízení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 20. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2009 jj to znam to kostovani No já měl jenom nějakejch 6. nebo 7. paňáčků !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 No já měl jenom nějakejch 6. nebo 7. paňáčků !!! tak to mas recht to neni moc.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 20. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Tam musí být pohoda, klídek a hlavně zábavička - to by jinak nebylo ono !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 jasny... no tak ja taky koncim a jdu spat takze cus a zase zejtra z prace.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 20. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Jak kdo z práce !!! Dobrou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Jak kdo z práce !!! Dobrou jj vlastne ty mas free njn tak dobrou.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 20. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Když to bude tak jak má, tak jdu až příští středu na odpoledne !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Sakra,dal bych jeste jedno a von tady nikdo neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 20. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Někteří se tady ještě zapomněli ikdyž už kdy jsem říkal že jdu spát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 Bre rano ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 dobře TY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 tak zase rano cest praci .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 tak to vypada ze vsichni drou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 čoveče, nějak moc toho je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.