MichalF Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Ahoj kucii ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Sam si ! sam si nedelam nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 taky zdravim vas vsechny!! normalne si jdu udelat caj... nejaky mi zacina bejt blbe... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Ovi udělej si žaludeční. To je dobrej sajrajt. Nedá se to pomalu ani čuchat,natož pít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 sam si nedelam nic Kecas, vsichni delaj ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Ovi udělej si žaludeční. To je dobrej sajrajt. Nedá se to pomalu ani čuchat,natož pít. nene 2 sacky citronovyho bez cukru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Kecas, vsichni delaj ! ty taky?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 taky zdravim vas vsechny!!normalne si jdu udelat caj... nejaky mi zacina bejt blbe... hlavne nehraj divadlo :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 ty taky?? Ja ? Nedelam nic ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Ja ? Nedelam nic ! Michale, ze ty kecas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 hlavne nehraj divadlo :-) woe pockej to je z toho ze jsem prestal pit tvrdej.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Michale, ze ty kecas Malicko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Baui : Co vubec Jirka3 ? Jak ten dorazi od nej sem neslysel zadne info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 woe pockej to je z toho ze jsem prestal pit tvrdej.... a co teda chlastas?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Malicko ja jsem si to myslel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Baui : Co vubec Jirka3 ? Jak ten dorazi od nej sem neslysel zadne info. s Jirkou jsem mluvil, musi rano do Brna na zkousku a pak by dorazil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 a co teda chlastas?? davam jen pivka... a teda ted caj... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 s Jirkou jsem mluvil, musi rano do Brna na zkousku a pak by dorazil Super ! V kolik dneska razis po obchodech ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 davam jen pivka... a teda ted caj... a co, ze takova zmena?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Super ! V kolik dneska razis po obchodech ? nevim, asi nejak po obede ted budu zase chvilku hledat na netu jestli se jeste neco doctu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 a co, ze takova zmena?? tak chtel jsem si mesic testnout bez tvrdyho... tak jak jsme chlastali pred tim uz to neslo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 tak chtel jsem si mesic testnout bez tvrdyho... tak jak jsme chlastali pred tim uz to neslo muzes navstivit Nešpora Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 dobré,i když trochu studené,ráno všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 muzes navstivit Nešpora ty kravo to je ten magor na smich? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 dobré,i když trochu studené,ráno všem zdarek hlavne nachlazene rano - jdu si udelat druhej Tea Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.