baurak Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 dobré,i když trochu studené,ráno všem ahoj ahoj :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 ty kravo to je ten magor na smich? na jakej smich?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 zdarekhlavne nachlazene rano - jdu si udelat druhej Tea ahojda..tak mě prosím taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Ahoj vsem stamgastum Me vcera namerili v Praze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 na jakej smich?? nic nic asi jsem se spletl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Ahoj vsem stamgastum Me vcera namerili v Praze a kolik km/Kc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Dobré ránko při snídani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 ahojda..tak mě prosím taky tak ted mam visnovej.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Dobré ránko při snídani zdarek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Něco nového? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 tak ted mam visnovej.... a já si byla uvařit z černého rybízu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Ahoj kamarádi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Ahoj vsem stamgastum Me vcera namerili v Praze no neke..kolik??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 SPIDI: ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Noooo, ja bych rekl, ze tam bylo 50 km/h a ja jel tak 65 km/h... za 100 metru totiz zacilana 70ka Dneska zase zkurveny pocasi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 SPIDI: ahoj Ahoj čertíčku, jak se máš takhle ve čtvrtek dopoledne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Noooo, ja bych rekl, ze tam bylo 50 km/h a ja jel tak 65 km/h... za 100 metru totiz zacilana 70kaDneska zase zkurveny pocasi Čao Houmi, no a na kolik to bylo ohodnoceno ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Spidi: stali tam schovany za sloupem a byla videt jen kamera, jak me snima, urcite tam sedel druhej s pc, ale nikde me zadna hlidka nestavela, tak nevim. Asi to prijde postou Dneska jedu opacnym smerem, tak si musim davat pozor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Ahoj čertíčku, jak se máš takhle ve čtvrtek dopoledne ? nic moc,nějaká nastydlá co ty?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 ty krásko Spidáčku co to je za fenka ? vem ju a doraž v sobotu na párty hmm ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Spidi: stali tam schovany za sloupem a byla videt jen kamera, jak me snima, urcite tam sedel druhej s pc, ale nikde me zadna hlidka nestavela, tak nevim. Asi to prijde postou Dneska jedu opacnym smerem, tak si musim davat pozor Jj, tohle znám a taky jsem byl již párkrát ohromen pohledem do kamery, ale zatím, nechci to probůh zakřiknout, ještě nikdy nic nepřišlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 nic moc,nějaká nastydlá co ty?? Juj, tak to zkus vypotit na nějakým svalnatým těle... Já sedím na semináři o alternativních palivech... Ale jináč su zdráv jako řípa... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 ty krásko Spidáčku co to je za fenka ?vem ju a doraž v sobotu na párty hmm ? To je žlutej tulipán ty jane... Woe to jsem si myslel, že to tak bude, ale byl jsem za odměnu nominován od VW Import Group s.r.o. na šaškování na autosalonu v Brně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 čest práci soudruzi... Houmku nezávidím pokud tě změřili...tady v Praze jsou vychcaný jak mraky a docela pěkně se umějí schovávat...zrovna včera když jsme jel do práce, tak stál policajt s tou laserovou potvorou na nadchodu a měřil auta co jela z centra po 5. května na Brno...občas taky takhle pěkně stojí na té lávce za nuselákem u kongresáku...koho by to napadlo že ho měří pěkně zvrchu co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Bylzde: Zdar pane... Jj, sou to hajzli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.