BadyS Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 To je žlutej tulipán ty jane... Woe to jsem si myslel, že to tak bude, ale byl jsem za odměnu nominován od VW Import Group s.r.o. na šaškování na autosalonu v Brně... jáj no já pofičím kouknout na salonek asi v pondělí, víkend bych asi po zkušenostech nepřežil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Spidi: stali tam schovany za sloupem a byla videt jen kamera, jak me snima, urcite tam sedel druhej s pc, ale nikde me zadna hlidka nestavela, tak nevim. Asi to prijde postou Dneska jedu opacnym smerem, tak si musim davat pozor Tak se Houmiku vymluviš na osobu blízkou ne? Vůbec se nestresuj.Řekneš že nechceš vypovídat a kdybys chtěl nějakou tu omáčku tak zavolej...nějakou tu zkušenost s takovym změřením krapet mám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Přátelé, kamarádi, náš kolega Standis dnes slaví narozeniny, takže čekám, jak se zde objeví, abych ho mohl zasypat gratulacemi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 jájno já pofičím kouknout na salonek asi v pondělí, víkend bych asi po zkušenostech nepřežil Jj, víkend bývá náročnej a tuhle neděli mají dokonce škodovkáři vstup gratis, tak to bude asi masaker... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Přátelé, kamarádi, náš kolega Standis dnes slaví narozeniny, takže čekám, jak se zde objeví, abych ho mohl zasypat gratulacemi... zdarek pane! jasna vec! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Buď zdráv O.v.i. Jak to dneska jde...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Zdarec pánové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Zdravíčko Jirko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Zdravíčko Jirko... Tak jak při dnešku?Všechno v cajku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 jasně, sedím, neposlouchám, co mi říkají a datluju do NTB... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 já zase frčím..musím ted do průhonc na makro a pak pěkně do kanclu do holešovc, tak se tady mějte a moc nechlastejte...čaj.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Bylzde: Opatruj se... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 jasně, sedím, neposlouchám, co mi říkají a datluju do NTB... tak to má být. já akorát dosekal trávu a čekám na obídek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 já zase frčím..musím ted do průhonc na makro a pak pěkně do kanclu do holešovc, tak se tady mějte a moc nechlastejte...čaj.. měj se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Zdárek kolegové Ako sa tu máte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Zdárek kolegové Ako sa tu máte? Ahoj pane, máme se fajn,už se těším na tu Šumavu.Sehnal si nějaký kolo abys mohl jet?S tou Meridou je to otřesný,ale snad to bude mít dobrej konec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Ahoj Tome, pořád stejně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 zdravim panove, nechal jsem auto probehnout 2x myckou a uz to vypada zase jako auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Zdar Baui, kde ses toulal celý dopoledne...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 zdravim panove, nechal jsem auto probehnout 2x myckou a uz to vypada zase jako auto Zdarec, myčka?Co to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Zdar Baui, kde ses toulal celý dopoledne...? tak do 10 jsem tady byl a pak jsem byl mejt auto jak jsem psal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Zdarec,myčka?Co to je? Tak tam jsem taky nikdy nebyl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Zdarec,myčka?Co to je? to je vec do ktere vjedes a vyjede z toho cisty vuz byl jsem tam sluzebnim a navic to bylo gratis = neni co resit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Tak tam jsem taky nikdy nebyl... ja ji sluzebnim navstevuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 tak do 10 jsem tady byl a pak jsem byl mejt auto jak jsem psal Tak to hej, já byl do deseti na placu v pavilonu a teď su na meetingu výrobců a na přednášce od alternativních palivech... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.