dadacek Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Brý ráno / den nebo co to je no už skoro poledne a vlastně dobrou chut k obědu já než něco budu mít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 (editace) to je vec do ktere vjedes a vyjede z toho cisty vuz byl jsem tam sluzebnim a navic to bylo gratis = neni co resit já bych asi neměl to srdce poslat tam ani služebáka Editováno: 4. Červen 2009, autor: jirka3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Zdar jak Brno Dady, kurec já jsem včera úplně zapoměl na to, že jsme měli jít na ty terasy na Budvárek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Brý ráno / den nebo co to je no už skoro poledne a vlastně dobrou chut k obědu já než něco budu mít Zdarec pane Obídek proběhne za chvilku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 já bych asi neměl to srdce poslat tam ani služebáka Ani já ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Spidi: nic se neděje já byl aspon s manželkou a ta pak plno kamarádek (sestřiček zdravotních, to já můžu ) takže pohoda klídek. Dáme jindy já měl už jedno s burkem včera a pak sem si dal jedno v řečkovicích než došla máti.. každopádně pěknej den jirka: co bude dobrého? aneb inspirace..? já jsem zjistil, že až na ty kuřecí křídla (co nemusím, páč se s tím babrá) tu asi nic není (ani k tomu a to je problem největí..). Všecko v mrazu a brambory se mi necou zase dělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Proč, co máte proti myčkám? Tedka na Jihlavsé u Shellu po roce konečně otevřeli novou opravenou, musím se jít mrknout esli je kartářčová nebo ta pásková a dle toho bude jasno Ale jenom párkrát do roka aby se Nikolka nerozmlsala dyt to mám "zadara" resp. za body tak není co řešit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Jasné, dáme v náhradním termínu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Zdar Dádo a Spidi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Spidi: to je jak u zkoušky náhradní termin každopádně nevím co sem chtěl napsat dál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 rosto čauk, nechceš se vyspat za mě? nějak sme se s ženou shodli, žebychom eště chrupali, ale asi to nepude ted řešíme krizi co na jídlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Taky bych ještě pospal ale bohužel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Spidi: nic se neděje já byl aspon s manželkou a ta pak plno kamarádek (sestřiček zdravotních, to já můžu ) takže pohoda klídek.Dáme jindy já měl už jedno s burkem včera a pak sem si dal jedno v řečkovicích než došla máti.. každopádně pěknej den jirka: co bude dobrého? aneb inspirace..? já jsem zjistil, že až na ty kuřecí křídla (co nemusím, páč se s tím babrá) tu asi nic není (ani k tomu a to je problem největí..). Všecko v mrazu a brambory se mi necou zase dělat. Člověče dělaj se mi tady domácí jahodový knedlíky.Sice sladký moc nemusím,ale jednou za čas se na ně těším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Ty tak skrz to, že sou tam jahody, tak jo, skousl bych to, ale já dám raději přednost tomu masu sladké se u nás moc nevyskytuje.. leda ty sladký tyčinky pro malýho bráchy jinak snad nic.. Co nemusím, tak knedle s povidlama.. ale zase s makem jako můžu noooo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 čau sousede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 čau sousede. Zdarec Rosťo, co novýho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Ty, já se necítím jako tvůj soused Rosťo já mám okolo jenom samý baby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Tak to hej, já byl do deseti na placu v pavilonu a teď su na meetingu výrobců a na přednášce od alternativních palivech... uz to tam chystate jo?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Ty tak skrz to, že sou tam jahody, tak jo, skousl bych to, ale já dám raději přednost tomu masu sladké se u nás moc nevyskytuje.. leda ty sladký tyčinky pro malýho bráchy jinak snad nic.. Co nemusím, tak knedle s povidlama.. ale zase s makem jako můžu noooo taky upřednostňuju maso,ale jednou za rok.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Já vím, jednou za rok se může i to sladký což u nás dnes určo nebude (doufám) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 já bych asi neměl to srdce poslat tam ani služebáka a to ja zase jo, kdyz to bylo novy tak jsem to myl doma ale ted uz to davam do mycky tak 1x za mesic, jinak si to taky meju doma. A navic v tomhle pocasi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Člověče dělaj se mi tady domácí jahodový knedlíky.Sice sladký moc nemusím,ale jednou za čas se na ně těším tak ty jsem mel o vikendu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Zdarec Rosťo,co novýho? Čeče Jirko celkem nic. Počásko nepřeje tak není ani chuť jít někam na zahrádku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Zdar Dádo a Spidi. Ahoj Rosťo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Ty, já se necítím jako tvůj soused Rosťo já mám okolo jenom samý baby Tak to máš Dado OK s babama ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.