Červen 4, 200916 r Brý ráno / den nebo co to je no už skoro poledne a vlastně dobrou chut k obědu já než něco budu mít
Červen 4, 200916 r to je vec do ktere vjedes a vyjede z toho cisty vuz byl jsem tam sluzebnim a navic to bylo gratis = neni co resit já bych asi neměl to srdce poslat tam ani služebáka Upraveno Červen 4, 200916 r od jirka3
Červen 4, 200916 r Zdar jak Brno Dady, kurec já jsem včera úplně zapoměl na to, že jsme měli jít na ty terasy na Budvárek...
Červen 4, 200916 r Brý ráno / den nebo co to je no už skoro poledne a vlastně dobrou chut k obědu já než něco budu mít Zdarec pane Obídek proběhne za chvilku
Červen 4, 200916 r Spidi: nic se neděje já byl aspon s manželkou a ta pak plno kamarádek (sestřiček zdravotních, to já můžu ) takže pohoda klídek. Dáme jindy já měl už jedno s burkem včera a pak sem si dal jedno v řečkovicích než došla máti.. každopádně pěknej den jirka: co bude dobrého? aneb inspirace..? já jsem zjistil, že až na ty kuřecí křídla (co nemusím, páč se s tím babrá) tu asi nic není (ani k tomu a to je problem největí..). Všecko v mrazu a brambory se mi necou zase dělat.
Červen 4, 200916 r Proč, co máte proti myčkám? Tedka na Jihlavsé u Shellu po roce konečně otevřeli novou opravenou, musím se jít mrknout esli je kartářčová nebo ta pásková a dle toho bude jasno Ale jenom párkrát do roka aby se Nikolka nerozmlsala dyt to mám "zadara" resp. za body tak není co řešit.
Červen 4, 200916 r Spidi: to je jak u zkoušky náhradní termin každopádně nevím co sem chtěl napsat dál
Červen 4, 200916 r rosto čauk, nechceš se vyspat za mě? nějak sme se s ženou shodli, žebychom eště chrupali, ale asi to nepude ted řešíme krizi co na jídlo
Červen 4, 200916 r Spidi: nic se neděje já byl aspon s manželkou a ta pak plno kamarádek (sestřiček zdravotních, to já můžu ) takže pohoda klídek.Dáme jindy já měl už jedno s burkem včera a pak sem si dal jedno v řečkovicích než došla máti.. každopádně pěknej den jirka: co bude dobrého? aneb inspirace..? já jsem zjistil, že až na ty kuřecí křídla (co nemusím, páč se s tím babrá) tu asi nic není (ani k tomu a to je problem největí..). Všecko v mrazu a brambory se mi necou zase dělat. Člověče dělaj se mi tady domácí jahodový knedlíky.Sice sladký moc nemusím,ale jednou za čas se na ně těším
Červen 4, 200916 r Ty tak skrz to, že sou tam jahody, tak jo, skousl bych to, ale já dám raději přednost tomu masu sladké se u nás moc nevyskytuje.. leda ty sladký tyčinky pro malýho bráchy jinak snad nic.. Co nemusím, tak knedle s povidlama.. ale zase s makem jako můžu noooo
Červen 4, 200916 r Tak to hej, já byl do deseti na placu v pavilonu a teď su na meetingu výrobců a na přednášce od alternativních palivech... uz to tam chystate jo??
Červen 4, 200916 r Ty tak skrz to, že sou tam jahody, tak jo, skousl bych to, ale já dám raději přednost tomu masu sladké se u nás moc nevyskytuje.. leda ty sladký tyčinky pro malýho bráchy jinak snad nic.. Co nemusím, tak knedle s povidlama.. ale zase s makem jako můžu noooo taky upřednostňuju maso,ale jednou za rok....
Červen 4, 200916 r já bych asi neměl to srdce poslat tam ani služebáka a to ja zase jo, kdyz to bylo novy tak jsem to myl doma ale ted uz to davam do mycky tak 1x za mesic, jinak si to taky meju doma. A navic v tomhle pocasi
Červen 4, 200916 r Člověče dělaj se mi tady domácí jahodový knedlíky.Sice sladký moc nemusím,ale jednou za čas se na ně těším tak ty jsem mel o vikendu
Červen 4, 200916 r Zdarec Rosťo,co novýho? Čeče Jirko celkem nic. Počásko nepřeje tak není ani chuť jít někam na zahrádku.
Červen 4, 200916 r Ty, já se necítím jako tvůj soused Rosťo já mám okolo jenom samý baby Tak to máš Dado OK s babama ne?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.