jirka3 Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Tak a jsem po O a spokojenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Spidi: to je jak u zkoušky náhradní termin každopádně nevím co sem chtěl napsat dál To já tak říkám, když nemůžu jít na pivo, tak že půjdeme v náhradním termínu... Mám prostě rád terminusy technikusy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 tak ty jsem mel o vikendu ty jo koukám tady na počasí na víkend a žádná hitparáda to není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Čeče Jirko celkem nic. Počásko nepřeje tak není ani chuť jít někam na zahrádku. jojo,to počásko je na prd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Rosťo jo aspon si mám s kým ve výtahu povídat, nebo koho okukovat ale není to pravidlem Jinak s babama všeobecně: štrašnýýýýýýýýý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Spidi: už jsem si vzpoměnl co jsem chtěl, že máš new avatar terminus technikus povídáš no minimálně je to zajímavý POčasí je tak pohodový, 20° , zatažíno, tkaže se neopálím ani nespálím.. na pivečko na zahrádce to není ale dá se to pro hru golfu ideální Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Jenom nesmí pršet, to já zase nerad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 ty jo koukám tady na počasí na víkend a žádná hitparáda to není no jo, nejak to prezijeme pane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Jenom nesmí pršet, to já zase nerad to doufam, ceka nas cykloturistika tak bych nerad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Spidi: už jsem si vzpoměnl co jsem chtěl, že máš new avatar terminus technikus povídáš no minimálně je to zajímavý POčasí je tak pohodový, 20° , zatažíno, tkaže se neopálím ani nespálím.. na pivečko na zahrádce to není ale dá se to pro hru golfu ideální Jj, avatar je nový - aktuální... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Jj, avatar je nový - aktuální... spis sem dej nejakej poradnej plakat, nez tak maly obrazek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 NO tak sem to zakřik nebo přivolal.. Brno = prší.. musím si pořídit ten nepromokavý oblek a patřičné botky (golfový prýý všecky nepromokavý) abych mohl hrát i za takého počasí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Rosťo jo aspon si mám s kým ve výtahu povídat, nebo koho okukovat ale není to pravidlem Jinak s babama všeobecně: štrašnýýýýýýýýý To je na zvyku Dado. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 dádo,rostíku,jirko..ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 dádo,rostíku,jirko..ahoj hoj kočko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 dádo,rostíku,jirko..ahoj ahojky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 ahojky bauri,my jsme se už dnes zdravili..ale proč ne podruhé vid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 spis sem dej nejakej poradnej plakat, nez tak maly obrazek Ale kuš furt... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Ale kuš furt... taky bych číhnul na nějakej plakátek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 čertíku ahojky :* Spidi: je to děs no, dáš něco pěknýho do avataru a už by to všici chtěli ve velkým a nejlíp originál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 bauri,my jsme se už dnes zdravili..ale proč ne podruhé vid to vubec neni na skodu, radsi 2x nez vubec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Ale kuš furt... to je jasna vec :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 taky bych číhnul na nějakej plakátek moje rec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 tak jak je pánové?stojí to asi za .... že?venku zima jak na podzim.. jedete na ten sraz v sobotu co se chystá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Ahoj pane,máme se fajn,už se těším na tu Šumavu.Sehnal si nějaký kolo abys mohl jet?S tou Meridou je to otřesný,ale snad to bude mít dobrej konec Jej,nějak semse zabral do práce Nakonec jsem to definitivně vzdal. To už jsem nakoupil oblečení a nějakou výživu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.