Červen 4, 200916 r Spidi: je to děs no, dáš něco pěknýho do avataru a už by to všici chtěli ve velkým a nejlíp originál No baže...
Červen 4, 200916 r tak jak je pánové?stojí to asi za .... že?venku zima jak na podzim.. jedete na ten sraz v sobotu co se chystá? V sobotu jsem u rakousko německých hranic a jaký sraz myslíš? esli beskydy, tak ten snad je už nachystanej.. esli autosalon Brno, tak to je neděle ne?
Červen 4, 200916 r Jej,nějak semse zabral do práce Nakonec jsem to definitivně vzdal. To už jsem nakoupil oblečení a nějakou výživu... Ja porad rikam, ze mas vyrazit a nesedet doma
Červen 4, 200916 r Já jsem ještě na obědě nebyl, ale brzo půjdu. Dneska to ouplně seru... me zase ouplne SEROU v praci!!! buzny....
Červen 4, 200916 r oui oui, main il peut etre meilleur kurva ted nevim jestli pisu dobre ja uz umim jen mluvit a ne psat
Červen 4, 200916 r oui oui, main il peut etre meilleur kurva ted nevim jestli pisu dobre ja uz umim jen mluvit a ne psat vždycky může bejt líp,co. Jinak psát je pro mě nadlidskej výkon.Jsem rád že se zatím učím trochu mluvit
Červen 4, 200916 r copak to mluveni a cteni je pohoda ale psat uz neumim treba technicky veci zvladam v pohode jak je tady pouzivam denne ale tyhle normalni reci je problem
Červen 4, 200916 r copak to mluveni a cteni je pohoda ale psat uz neumim treba technicky veci zvladam v pohode jak je tady pouzivam denne ale tyhle normalni reci je problem no já jsem rád,že začínám trochu rozumět aněco ze sebe vysoukat
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.