Červen 4, 200916 r Spíše mega, pá jsem rád, že deprese nemají jenom 20ti letí blbci.. Jednou nahoře...jednou dole.Life is life...
Červen 5, 200916 r Neee, z kopce néééé lol a nebo jo, no Ale pro mě resp. u mě je dobré a dobře no za 30min je poledne..
Červen 5, 200916 r JArdo dobrééééé wr: však on je mimo myslím mimo net což to doufám vysvětluje.,. možno je aj mimo :smich: po nosení chladničky so Snížkom
Červen 5, 200916 r Ovi vidím, že už máš cornera jak je těžký vyměnit tu ŘJ ? nakodovat nebude problem, vacicky na to mam
Červen 5, 200916 r Autor Brno též zdraví do Varů Co budeš dělat o weekendu ??? Máš nějakou jinou zábavu než tu co posledních několik měsíců ?!?
Červen 5, 200916 r Brno též zdraví do Varů Co budeš dělat o weekendu ??? Máš nějakou jinou zábavu než tu co posledních několik měsíců ?!? o jaký zábavě mluvíš?
Červen 5, 200916 r Ovi vidím, že už máš cornera jak je těžký vyměnit tu ŘJ ? nakodovat nebude problem, vacicky na to mam jj corner mam jiz komplet BSG na miste a nakodovano + dalsi vecicky.... a mlhovky vymeneny za ty co tam maji byt.... hele bsg jsem menil s clovekem ktery tomu rozumi a hned mi kodoval ty veci a +- neco pres hodku a mlhovky jsem si delal sam +- 6 min. i se sestelovanim vysky svetla...
Červen 5, 200916 r čauky jardo,tebe sme už dlouho neviděla trochu jsem makal a taky jsem dost cestoval po stavbách
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.