Červen 5, 200916 r Už ne měl jsem mít dnes 24 hod, ale zredukovaly se stavy at volby nestojí tolik peněz tak jsem šel home, nechal jsem vydělat kluky co kvůli volbám přijeli z moravy, u PČR funguje vše jak v armádě spěchá se aby se mohlo čekat a co nejvíc lidí do práce a pak je pustit že jich je moc:-)))
Červen 5, 200916 r Jo i ne, ve středu mám angličtinu poslední zkoušku takže v tom budu ležet:-((((((((((
Červen 5, 200916 r U nás je problém, že nám dává vlastní texty(drogy, rodinné právo,evropská unie,ochrana životního prostředí atd), učebnice nemáme, takže mazec...
Červen 5, 200916 r Docela jo, a nechce ty své texty umět na zpamět, ale naučit a pohovořit vlastními slovy :-))))))
Červen 6, 200916 r Dobré ráno...... a s někým třeba na viděnou na brněnském autosalonu... za chvíli odjíždím..
Červen 6, 200916 r čo? to už nemáš šancu a je mi to v celku jedno A viš že mě to je jedno.Proto tu nejsem...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.