Miles Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 asi jo, je mu horko chce do chládku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 zajtra kedy nastupuješ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 Už ne měl jsem mít dnes 24 hod, ale zredukovaly se stavy at volby nestojí tolik peněz tak jsem šel home, nechal jsem vydělat kluky co kvůli volbám přijeli z moravy, u PČR funguje vše jak v armádě spěchá se aby se mohlo čekat a co nejvíc lidí do práce a pak je pustit že jich je moc:-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 takže už máš voľno cez víkend? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 Jo i ne, ve středu mám angličtinu poslední zkoušku takže v tom budu ležet:-(((((((((( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 to dáš v pohode...hlavne si pozri slovíčka to je základ podľa mna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 U nás je problém, že nám dává vlastní texty(drogy, rodinné právo,evropská unie,ochrana životního prostředí atd), učebnice nemáme, takže mazec... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 tak to máš dosť blbé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 Docela jo, a nechce ty své texty umět na zpamět, ale naučit a pohovořit vlastními slovy :-)))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 ideš zajtra na nočné preteky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 Jaký závody, nevím o ničem?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 6. Červen 2009 Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 Dobré ráno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 6. Červen 2009 Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 Dobré ráno...... a s někým třeba na viděnou na brněnském autosalonu... za chvíli odjíždím.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 6. Červen 2009 Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 dobre ranko,ale spal bych Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 6. Červen 2009 Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 Dobré ráno...knajpu máme zavretú Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 6. Červen 2009 Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 Jaký závody, nevím o ničem?? Primátorky na Vltave dnes o 21-23 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Červen 2009 Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 Mároš: Ty musiš být hodně zoufalej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 6. Červen 2009 Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 Mároš: Ty musiš být hodně zoufalej v takom počasí sa ti chce niečo robiť? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Červen 2009 Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 v takom počasí sa ti chce niečo robiť? Jojo...knajpa to je droga... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 6. Červen 2009 Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 Snáď nebude pršať ...išiel by som sa pozrieť sa tú Vltavu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Červen 2009 Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 Mároš: už to nehon...je to nápadny! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 6. Červen 2009 Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 čo? to už nemáš šancu a je mi to v celku jedno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Červen 2009 Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 čo? to už nemáš šancu a je mi to v celku jedno A viš že mě to je jedno.Proto tu nejsem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 6. Červen 2009 Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 dobré sobotní dopoledne chalani,... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 6. Červen 2009 Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 Tak do Krumlova asi dorazil novej Kyril Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.