wrccko Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 čau Dádo čo je s Knajpou ešte o 3 ráno bola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Co se zase děje??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Hezkej den všem, program dnešního dne: učení anglického jazyka a FORMULE a možná večerní zdravotní vycházka parkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 čau Milo...neviem či sa nepojdem pozrieť na tie lode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Lodě mne nezajímají cca od roku 1985=86 kdy nás přepadla bouře v Černém moři, jeli jsme výletní lodí raketa, zeblil jsem se jako sviň od tý doby lodě nemusím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 www.primatorky.cz ...to sú trošku iné lode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 čau Dádo čo je s Knajpou ešte o 3 ráno bola Věříš, že m to nezajímá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 už ani mňa dali mi banán a mám "po ptákach" asi boli poriadne opití :aggressive: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 lehce nechápu systém banů, o kterých hovoříte za co se to dává? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 čaues.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Ahoj Milo.A co fitko? Dnes se nekoná? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 No niekto to dostane aj pre nič za nič. ako ja ..potom môžeš dostať za zlý inzerát, zle uvedenú tému, nadávky a viac ti nepoviem, ale oni si vždy niečo vymyslia podľa pravidiel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Mároš: a to vlákno neni vůbec k nalezeni nebo je vyloženě zavřené? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 lehce nechápu systém banů, o kterých hovoříte za co se to dává? Občas za neschodu s daným adminem ale já mám to štěstí, že jako blízký pobočník dostávám pouze editaci příspěvků ve prospěch dané osoby :smich: no kde máme tu demokracii ?? A já že šel včera k volbám pro demokracii v celé EU Banánka nedostanu, páč tam a) nesahaj pravomoce b ) ví, že by dostal přes nosánek na Zámečku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Ahoj Romane, nevím možná zacvičím doma, nebo spíš ta procházka zrychlenou chůzí po parku with my girlfriend Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Mároš: a to vlákno neni vůbec k nalezeni nebo je vyloženě zavřené? on to dal neviditeľné podľa mňa ale ja už na to .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Mároš: a to vlákno neni vůbec k nalezeni nebo je vyloženě zavřené? Jde aji skrýt, ale pššššššššššššt :aggressive: (aneb jde to bezeslov) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Aha a jak poznám že mám ten ban? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Já si to pořád oddaluju a ani nevíš jak mě to sere! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 wrcko: že bys konečně začal "spamovat" tu? tam kde máš ale zase nevím kdy to budu číst Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Mi taky, jsem od přírody stráááášně lenivej, al hlavně to mne dělaj PC jsem unich furt.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Aha a jak poznám že mám ten ban? Pod avatarem napíšem "hodnosti" a údajích cos uvedl máš varování: 0-100% kde 100% je komplet omezený přístup, jde ti asi jenom číst, ale ne přispívat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Mi taky, jsem od přírody stráááášně lenivej, al hlavně to mne dělaj PC jsem unich furt.... Nemám promluvit s přítelkyni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 (editace) wrcko: že bys konečně začal "spamovat" tu? tam kde máš ale zase nevím kdy to budu číst :smich: Editováno: 7. Červen 2009, autor: wrccko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Super mám 0%. a ještě jeden inteligentní, jak tam dostanu hlášku jak tam muátge všichni: Pan středa, vrchni energetik, já tam mám prefesional a chtěl bych něco jinýho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.