dadacek Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Nemám promluvit s přítelkyni? To bych nedělal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Super mám 0%. a ještě jeden inteligentní, jak tam dostanu hlášku jak tam muátge všichni: Pan středa, vrchni energetik, já tam mám prefesional a chtěl bych něco jinýho... Napiš Standovi-on Ti tam napiše třeba vrchní striptér! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Super mám 0%. a ještě jeden inteligentní, jak tam dostanu hlášku jak tam muátge všichni: Pan středa, vrchni energetik, já tam mám prefesional a chtěl bych něco jinýho... To musíš požádat nějakého admina (nějak víše postaveného) a ten to může taky editovat a většinou ti vyhoví ale jde o to, že mi všichni co to máme jsme si to "zasloužili" Takže kdo je pro hlasování o nápis pod avatar pro Milese ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 (editace) Jestli myslíš s mojí, tak by tě neposlouchala je taky za PC Editováno: 7. Červen 2009, autor: Miles Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 :smich: kol5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Super mám 0%. a ještě jeden inteligentní, jak tam dostanu hlášku jak tam muátge všichni: Pan středa, vrchni energetik, já tam mám prefesional a chtěl bych něco jinýho... napíš pekne Davonovi :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Já chci: pomáhač a chránič Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Jestli myslíš s mojí, tak by tě neposlouchala je taky za PC Kecáš! Směju se tomu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 zdarec zdarec! tak jak damy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Takže kdo je pro hlasování o nápis pod avatar pro Milese ? Som - napríklad policajt alebo čo :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 kol5 prejdem k tebe nikto ma tam nemá rád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Fakt, prej se připravuje na přijímačky do školy ale slyšem tam řev draků, takže mastí Heroes V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 (editace) zdarec zdarec! tak jak damy? čau samý lamy tady Editováno: 7. Červen 2009, autor: wrccko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Fakt, prej se připravuje na přijímačky do školy ale slyšem tam řev draků, takže mastí Heroes V Tak to je jiná! Ona se uči a Ty hraješ hry! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Já se taky učím, ale notas před sebou a koukám na forum a divoke kmeny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 prejdem k tebe nikto ma tam nemá rád Tak se mi to líbí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Milo: to je najhoršie učenie...vtedy sa prd naučím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Já se taky učím, ale notas před sebou a koukám na forum a divoke kmeny... Já to už asi vzdal nebo co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Já bych se asi už na to učení nedonutil! Obdivuju Vás! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 tak probehla nejaka akce vcera? u me teda jo..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 OK jdu se učit na 100% už tu nejsu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Tak se mi to líbí :palec2: :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 OK jdu se učit na 100% už tu nejsu Milo: neodcházej.Učení neuteče! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 OK jdu se učit na 100% už tu nejsu to hovor vieš komu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Mároš je taky furt na foru a podivej jak mu to prospíva! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.