wrccko Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 nekecej kdyby sme tě tam neměli rádi tak na tvoje posty nereagujem ten banán Kubíkovi nezabudem :aggressive: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Mároš: no to se Ti nedivím...po 24 hodinovém sezeni u počitače a spamování Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SnizekZABIJAK Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Mároš: no to se Ti nedivím...po 24 hodinovém sezeni u počitače a spamování zdar ... tak jsem se ptal po knajpe a nic .. nikdo neic nevidel a ani neslysel.. je to k vsteku.......dal jsem navrh.. je to v policie patra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Mároš: no to se Ti nedivím...po 24 hodinovém sezeni u počitače a spamování maj sa pekne spammer náhradník...ukážem sa až v noci alebo večer.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Jste howada! Chlastali jste včera a určitě jste ji prodali zahraničnimu investorovi.Hajzlové jste a ožralové! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 maj sa pekne spammer náhradník...ukážem sa až v noci alebo večer.... To Ti tak věřim...beztak za 20 minut jsi zpět... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Co co? Neco novyho? ja se ted vzbudil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Houmiku: ohledně SZ je ještě čas a určitě se domluvime.Ty bys chtěl přijet svym autem nebo společně s klukama z Vaších končin? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Romariooo: mno, zalezi na domluve, ale vcelku se nebranim nicemu. Jde jen o cas navratu, abychom se pak nehandrkovali, vis, jinak o nic nejde. napadlo me, ze bych prijel bobikem, ale to by mi doma neproslo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Jasně.Proberu to s Doli a dám Ti vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 zdarec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Ahoj Ovi! Tak jak víkend? Pohoda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Ahoj Ovi! Tak jak víkend? Pohoda? naaaarocnejsi nez jsem myslel..... ale ziju.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 co ty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 To je hlavní! Konec dobrej všechno dobry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 presne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 ahoj pánové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 ahoj všem, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 ahoj pánové zdarek pani! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 ahoj všem, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 jsem tu jen na skok, čeká mě psaní výplat, moje druhá nejmíň oblíbená činnost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 jsem tu jen na skok, čeká mě psaní výplat, moje druhá nejmíň oblíbená činnost a co je ta první? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 ani se neptej, placení faktur Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 ani se neptej, placení faktur tak to chapu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 teď docela i vysvitlo sluníčko, tak je to na práci i pěkné odpoledne, ideální stav, kdy si na terasu vemu na klín počítač a makám v klidu doma, jak je u vás? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.