cerrtinka Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 teď docela i vysvitlo sluníčko, tak je to na práci i pěkné odpoledne, ideální stav, kdy si na terasu vemu na klín počítač a makám v klidu doma, jak je u vás? Jardo,tady pod mrakama,černo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 tak to bude v noci u nás na východě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 tak to bude v noci u nás na východě chceš to poslat s věnováním? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 a už prší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 chceš to poslat s věnováním? no jasně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 tyjo tak jako dneska sem neděli už dlouho neproflákal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 the Frigo: heh, to je asi jako ja jsem usnul s knizkou v ruce a probudil se az za dve hodiny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 v MB prselo a dost... ted slunce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 tyjo tak jako dneska sem neděli už dlouho neproflákal ja taky celej den notas a TV .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 the Frigo: heh, to je asi jako ja jsem usnul s knizkou v ruce a probudil se az za dve hodiny s knihou se chystám usnout až večer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Ovi: nápodobně, jen jestli Ty si tu nebyl dnes semnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 No, byla to ucebnice Betriebswirtschaft nuda, to rikam porad... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 tak to ani nevim co by to jako mělo bejt, to já budu usínat u sedmé části Temné Věže od S. Kinga Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 hlad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 je prevlecena zizen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Dobrej večír po návratu z Beskyd S tím hladem máte pravdu - já se tam včera přejedl jak svi.a Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Dobrej večír po návratu z Beskyd S tím hladem máte pravdu - já se tam včera přejedl jak svi.a ahoj Vláďo,už koukám na fotky,muselo to být fakt supr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Dobrý večer všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 ... To nemělo sebemenší chybu a cenově to vyšlo skoro jako SkodaHome ale luxus byl někde úplně jinde páč se to nedá absolutně srovnat. Ale každá akce má svoje neopakovatelný kouzlo, že !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 HF: Vy jste fakt jeli před 90 km spanělou jizdu??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 HF: Vy jste fakt jeli před 90 km spanělou jizdu??? No jistě . A s průměrem 7,4 L/100 Km - to je u mě dost divný, co !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Ty woe...jste prdli ne? Takových kilometru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Kiláků sice dost ale na pohodu . Nekoukal jsem sice do mapy, ale když dáš ty dva body kde jsme byli a to že jsme to jeli po horách, tak ono těch možností to někadyma zkrátit asi nebylo. Ale ta krajina okolo neměla chybu a fakt to stálo zato Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 HF: a mužeš mi ty lidi ze společné fotečky nějak rozumně popsat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Tak to asi neklapne . Některý jsem znal, další jsem sice poznal ale po nočním bowlingu a toho co bylo u něho a před ním se mě ty jména nějak vytratili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.