Červen 7, 200916 r Tak to asi neklapne . Některý jsem znal, další jsem sice poznal ale po nočním bowlingu a toho co bylo u něho a před ním se mě ty jména nějak vytratili Ach ten chlast!!!
Červen 7, 200916 r Autor ... No já se jen ptám jestli náhodou nejedeš na tu dovolenou Jj. Jako poslední dobou všude
Červen 7, 200916 r Ahoj Jiři.Přijedeš toho 11 července do Hradce? Bohužel,11.července jsem stoprocentně ve Švajcu
Červen 7, 200916 r Autor H.F to už je rozjetej vlak ze kterého nejde vystoupit!!! To doufám !!! Jenom tam asi pojedu bez svýho mladýho páč jsem zjistil že by měl být na táboře.
Červen 7, 200916 r To doufám !!!Jenom tam asi pojedu bez svýho mladýho páč jsem zjistil že by měl být na táboře. Můj taky bude na taboře Ladine!
Červen 7, 200916 r Autor Tak jenom doufám že do toho weekendu nic nevleze Alici abych se trochu krotil
Červen 7, 200916 r Tak jenom doufám že do toho weekendu nic nevleze Alici abych se trochu krotil To mi ani neřikej z prdele!!! Tebe tam chci bez kecu!
Červen 7, 200916 r To je metla lidstva Apropo kdy že jsou ty narozky u Tebe presne - ja byl vcera na trech sestrach.... si neumite predstavit )
Červen 7, 200916 r Autor presne - ja byl vcera na trech sestrach.... si neumite predstavit ) To mě by stačila i jedna nebo dvě a Ty hned tři a najednou, jó
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.