Romariooo Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Tak to asi neklapne . Některý jsem znal, další jsem sice poznal ale po nočním bowlingu a toho co bylo u něho a před ním se mě ty jména nějak vytratili Ach ten chlast!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 To je metla lidstva Apropo kdy že jsou ty narozky u Tebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Brý večer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 11 července Ladine! S kym jsi tam včera byl? S kámoškou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Brý večer Dobrej, dobrej - ale včera byl mnohem lepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Ahoj Jiři.Přijedeš toho 11 července do Hradce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 ... No já se jen ptám jestli náhodou nejedeš na tu dovolenou Jj. Jako poslední dobou všude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 H.F to už je rozjetej vlak ze kterého nejde vystoupit!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Ahoj Jiři.Přijedeš toho 11 července do Hradce? Bohužel,11.července jsem stoprocentně ve Švajcu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Dobrej, dobrej - ale včera byl mnohem lepší japato? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Bohužel,11.července jsem stoprocentně ve Švajcu Ty woe! tak to je škoda! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 H.F to už je rozjetej vlak ze kterého nejde vystoupit!!! To doufám !!! Jenom tam asi pojedu bez svýho mladýho páč jsem zjistil že by měl být na táboře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 japato? Sraz Ostravska v BESKYDECH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 To doufám !!!Jenom tam asi pojedu bez svýho mladýho páč jsem zjistil že by měl být na táboře. Můj taky bude na taboře Ladine! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Ty woe! tak to je škoda! no jo,celej cervenec a srpen jsem tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Sraz Ostravska v BESKYDECH to my byli s pár klucíma na Šumavě na kolech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Tak jenom doufám že do toho weekendu nic nevleze Alici abych se trochu krotil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 to my byli s pár klucíma na Šumavě na kolech Tak to já měl lepší sport Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Tak jenom doufám že do toho weekendu nic nevleze Alici abych se trochu krotil To mi ani neřikej z prdele!!! Tebe tam chci bez kecu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 To je metla lidstva Apropo kdy že jsou ty narozky u Tebe presne - ja byl vcera na trech sestrach.... si neumite predstavit ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 presne - ja byl vcera na trech sestrach.... si neumite predstavit ) To mě by stačila i jedna nebo dvě a Ty hned tři a najednou, jó Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Ovi: leze to peněz co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 To mě by stačila i jedna nebo dvě a Ty hned tři a najednou, jó jj stary prase Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Ovi: leze to peněz co? ale stoji to za to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 ale stoji to za to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.