dadacek Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 čo o mne vieš? terza som prišiel ... Ty jsi sice špion, ale já zase vím všechno vím to dřív, než to tebe vůbec napadne to dává smysl, že? za chvilku pudu spát, kamoš už chrní a ráno vstáváme.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 tak hezky poslouchej, treba se neco novyho naucis .. moc nehrozí je vidět, že mě ještě neznáš kuci z knajpi by ti povídali, myslím, že i wrcko beztak něco ví ? podsvícení zvažuju už kdo ví jak dlouho.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Dobré ránko! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Ty jsi sice špion, ale já zase vím všechno vím to dřív, než to tebe vůbec napadne to dává smysl, že? za chvilku pudu spát, kamoš už chrní a ráno vstáváme.. mne to nedáva žiaden zmysel :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Dobré ránko! Pane čo si dáte na raňajky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Maroš: tak kdo z koho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Dám si postel ale až po tobě! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 mne sa ešte nechce nejako som to premohol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Nemáš šanci kamaráde! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 čo ešte nespíš, máš zajtra voľno? ako to onano skúšal si už? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Mároš: už jdu! Musim.Zitra v 6 budiček! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 tak nech sa ti dobre vstáva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 kašlu vám na ten dialog dobrou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Dobrou noc Mároš a Dádo.Čautě! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Dobrú noc Romanko....dobrú noc Dalibor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 A ted pro změnu dobrý ránko jsem zjistil, že mám zkoušku až odpo tak se de řešit auto a spol teda po tom, co se dopravím dom.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 zdarek vsem! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 Bre ranko mladeznici ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 Zdar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 zdarek zdarek a zase to pondeli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 nechrapejte! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 Ja bych este spala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 Dobré ranko. Teda jestli to při pondělku jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 dobre rano :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 dobre rano :-) nazdar Jiříku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.