Červen 8, 200916 r Dobré ranko. Teda jestli to při pondělku jde zdarek no je to hnus dnes ale co se da delat...
Červen 8, 200916 r Jenze ja jsem doma a postel mam za sebou ... ty blaaaho tak to uz bych tam sebou mrsknul..
Červen 8, 200916 r Nebyt toho ze nam meli prijit v 8 delat zaluzie tak taky este chrnim.... zatim tady nikdo nebyl ...
Červen 8, 200916 r Nebyt toho ze nam meli prijit v 8 delat zaluzie tak taky este chrnim.... zatim tady nikdo nebyl ... to bych jim dal..... vstavat tak brzo kdyz bys nemusela.....
Červen 8, 200916 r ja neco mam kolem obeda ale jinak klid - teda snad! ja taky neco budu mit, ale jen po Praze
Červen 8, 200916 r Ovi: Ja hlavne jedu pryc takze pokud neprijdou tak maji smolika. Cely den kvuli nim trcet doma fakt nebudu
Červen 8, 200916 r Ovi: Ja hlavne jedu pryc takze pokud neprijdou tak maji smolika. Cely den kvuli nim trcet doma fakt nebudu tak to by asi nikdo
Červen 8, 200916 r ja taky neco budu mit, ale jen po Praze jasan - prosimte co delas ve stredu vecer? palac akropolis - prislo ti to taky na FB?
Červen 8, 200916 r jasan - prosimte co delas ve stredu vecer? palac akropolis - prislo ti to taky na FB? mozna neco prislo ale nekoukal jsem, co se de¨je??
Červen 8, 200916 r mozna neco prislo ale nekoukal jsem, co se de¨je?? RGM LIVE SPACE Přijďtě se na nás všichni podívat a užít si naši hudbu na koncertě 10.6.2009 v Paláci Akropolis (Kubelíkova 27, Praha 3) v rámci soutěže RGM LIVE SPACE. Vstup je ZDARMA. Začátek akce je od 19.00 hodin. Akci natáčí TV Ocko a vysílá poté ve dvou reprízách.
Červen 8, 200916 r mozna neco prislo ale nekoukal jsem, co se de¨je?? kamosova kapela..... tohle je presne on
Červen 8, 200916 r jj s kamoskou z plakatu ale nepovidej no budu ten vecer v Praze tak by to nebylo ani vylouceny
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.