Červen 8, 200916 r no hele dojeli jsme dobre, jel jsem s Martinem a tročku jsme ot sekali tak jsme v Praze byli za hodinu a 20 min piráti
Červen 8, 200916 r piráti no to bylo porad, troubeni, blikani, klepani si na celo ale pak jsme to malinko zklidnili
Červen 8, 200916 r tak to ještě nevím,co se kde děje? RGM LIVE SPACE Přijďtě se na nás všichni podívat a užít si naši hudbu na koncertě 10.6.2009 v Paláci Akropolis (Kubelíkova 27, Praha 3) v rámci soutěže RGM LIVE SPACE. Vstup je ZDARMA. Začátek akce je od 19.00 hodin. Akci natáčí TV Ocko a vysílá poté ve dvou reprízách. http://www.youtube.com/watch?v=vcOUvAlEuKE...player_embedded vice songu zde. http://bandzone.cz/bankholiday
Červen 8, 200916 r no to bylo porad, troubeni, blikani, klepani si na celo ale pak jsme to malinko zklidnili no jo,byl to samej kloboučkář,co jel k sousedovi na kafe
Červen 8, 200916 r To vypadá zajímavě,si ve středu dáme vědět a domluvíme se jo mozna by sel i baurak
Červen 8, 200916 r no jo,byl to samej kloboučkář,co jel k sousedovi na kafe jj bylo to narocny ale vikend nemel chybu, byla to bomba
Červen 8, 200916 r jo mozna by sel i baurak mozna ze jo ale hrozne chlastate tak si to budu muset nejak promyslet
Červen 8, 200916 r mozna ze jo ale hrozne chlastate tak si to budu muset nejak promyslet JA NE.... tvrdej je pro me na dalsi mesic neznama vec
Červen 8, 200916 r JA NE.... tvrdej je pro me na dalsi mesic neznama vec aha to jsou teda zmeny, to pro nas byl v sobotu docela dobrym kamaradem
Červen 8, 200916 r aha to jsou teda zmeny, to pro nas byl v sobotu docela dobrym kamaradem pro me taky - mesic jsem nechlastal a celou dobu jsem si rikal, ze si to necham na tri segry...... a to jsem nemel delat..... dalsi mesic nepiju teda pivko jo - jen tvrdej ne!!
Červen 8, 200916 r Tady to opravdu zije... Neprosvihnete zajimavou soutez, kazdou hodinou se muze nekdo trefit! Vice zde: Soutěž: O MP4, MP3 Transmitter FM 1GB v hodnotě 550Kč!
Červen 8, 200916 r aha to jsou teda zmeny, to pro nas byl v sobotu docela dobrym kamaradem jojo,akorát se nám na chvilku někam schovala vodka
Červen 8, 200916 r a co se delo na sestrach?? v patek - chlast chlast chlast chlast az do soboty a pak uz nevim nic ......
Červen 8, 200916 r v patek - chlast chlast chlast chlast az do soboty a pak uz nevim nic ...... a najednou byla nedele
Červen 8, 200916 r jojo,akorát se nám na chvilku někam schovala vodka se vas lekla vodka rikas hmmm uz se tesim na kamen :D
Červen 8, 200916 r v patek - chlast chlast chlast chlast az do soboty a pak uz nevim nic ...... tak ze , trosku divocina
Červen 8, 200916 r se vas lekla vodka rikas hmmm uz se tesim na kamen :D no na konec cervna myslim, ze neco probehne
Červen 8, 200916 r tak ze , trosku divocina ne trosku ale silene moc a ne divocina ale prasecina..... velkej styl.......
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.