O.v.i. Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 no na konec cervna myslim, ze neco probehne jj taky myslim - ale jen malinkyho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 taky mám takový tušení nejaky moooc vypečená akcicka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 ne trosku ale silene moc a ne divocina ale prasecina..... velkej styl....... az tak jo, ty voe to uz bych se s vama skoro bal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 az tak jo, ty voe to uz bych se s vama skoro bal jj az tak - takhle uz ne ne - nechci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 tak pujdu asi neco trochu udelat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 jj az tak - takhle uz ne ne - nechci to musel byt slusny extrem, to u nas to bylo v poklidu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 tak pujdu asi neco trochu udelat ja makam celou dobu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 hosi dalsi pokuta za parkovani mam tu pro ne vzkaz - TAHNETE DO PRDELE KRETENI ZELENY !!!! a je mi lip...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 taky jsme vcera potkali policajty s radarem ale snad nemerili :-(( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 taky jsme vcera potkali policajty s radarem ale snad nemerili :-(( myslíš tu modrou OI s otevřeným kufrem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 myslíš tu modrou OI s otevřeným kufrem? no hele kdyz jste jeli pred nama tak to mozny je, kdyz jsme jeli my tak uz jsme ji potkali kdyz jela proti nam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 no hele kdyz jste jeli pred nama tak to mozny je, kdyz jsme jeli my tak uz jsme ji potkali kdyz jela proti nam My jsme jeli asi hodinku po vás,museli jsme ještě vyzvednout Lukáše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 My jsme jeli asi hodinku po vás,museli jsme ještě vyzvednout Lukáše a nevis kde byly?? ale asi by to odpovidalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 a nevis kde byly?? ale asi by to odpovidalo přesný místo nevím,bylto takovej horizont a za ním dlouhá rovinka,stáli na tom horizontu a podle mě měřili protisměr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 přesný místo nevím,bylto takovej horizont a za ním dlouhá rovinka,stáli na tom horizontu a podle mě měřili protisměr tak snad budete v pohode, ja jsem se jenom bal jestli nemerej za jizdy pac jsem tam mel neco kolem 130 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 tak snad budete v pohode, ja jsem se jenom bal jestli nemerej za jizdy pac jsem tam mel neco kolem 130 my určitě,jeli jsme zrovna v koloně asi 80 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 to ja taky ale az teste pred zacatkem dalnice :-) jsem jel a mel jsem pusteny radio a porad si rikam co to piska, a to byl Martin jak jel za mnou tak v zatackach mu to rvalo jako krava :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 to ja taky ale az teste pred zacatkem dalnice :-) jsem jel a mel jsem pusteny radio a porad si rikam co to piska, a to byl Martin jak jel za mnou tak v zatackach mu to rvalo jako krava :-) to zase bral pres rukav,ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 to zase bral pres rukav,ne? ja myslim, ze ne ale lital do tech zatacek slusne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 ja myslim, ze ne ale lital do tech zatacek slusne tak to věřim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 tak to věřim ja to mel taky slusne prehazeny v aute, kdyz jsem prijel domu .-) a dnes taky rano, jsem letel pod Bulovkou dolu pruhem pro autobusy a dole se do toho pruhu najizdi z prava z vedlejsi, tak me tam pan vjel a hned zastavil, ze se zaradi do ty kolony, tak jsem letel tak 15-20 pekne ve smyku, gumy horely ale nastesti jsem to ubrzdil a zasatavil tak pul metru za nim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 tak jsem trochu zamakal a ted O ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 ja to mel taky slusne prehazeny v aute, kdyz jsem prijel domu .-)a dnes taky rano, jsem letel pod Bulovkou dolu pruhem pro autobusy a dole se do toho pruhu najizdi z prava z vedlejsi, tak me tam pan vjel a hned zastavil, ze se zaradi do ty kolony, tak jsem letel tak 15-20 pekne ve smyku, gumy horely ale nastesti jsem to ubrzdil a zasatavil tak pul metru za nim a horčici si domů nevezl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 tak jsem trochu zamakal a ted O ... taky dám za chvilku nějakej ten obídek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 a horčici si domů nevezl? nastesti ne, ale mel jsem vzadu v kufru tu auto lednici a kdyz jsem prijel domu tak z ni bylo vsechno venku ale lednice byla zavrena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.