perníkář Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 dělám pro tři firmy práce je moc... tam je to v pohodě.. teď se mi ale pojebalo auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 dělám pro tři firmy práce je moc... tam je to v pohodě.. teď se mi ale pojebalo auto Co s nim máš chlape? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 Čao chalani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 neví co s tím... odešla lambda, svíčky, chcípal mi motor auto bez výkonu, prej elektrika.... motor v pořádku naštěstí ale něco je v elektrice tak hledají... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 Ahoj Andilku.Klaním se... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 Ahojky Klanet se nemusis, at Ti nekrupne v krizi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 )--> QUOTE( @ 8.6.2009, 21:07 ) <{POST_SNAPBACK}> Čao chalani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 Mílo: tak jsem to probíral s bráchou a prej za zkoušku by to stálo.Zkusiš to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 )--> QUOTE( @ 8.6.2009, 21:09 ) <{POST_SNAPBACK}> Ahojky Klanet se nemusis, at Ti nekrupne v krizi Andílku! My mladáci to máme v pořádku...a funguje to bezpečnym způsobem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 (editace) Romčo tak otočit to nepujde, jsou tam plastový západky co to drží a nechtěj povolit, jedine oddělat ten vrch constructu... Editováno: 8. Červen 2009, autor: Miles Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 Romčo tak otočit to nepujde, jsou tam plastový západky co to drží a nechtěj povolit, jedine oddělat ten vrch constructu... Doprdele! To je ale fakt prekérka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 brej den ve spolek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 brej den ve spolek Ahoj Ovi! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 Ahoj Ovi! zdarek! tak jak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 Jojo už se to ví i doma, že další zakoupená věc co asi nepujde namontovat, tapecy nejdou, loketka je taky prekerka a ted řadička:-)) Zkusím o víkendu ten construct to vrchní černý kolečko kolem zámku je tam možná jen zacvaklé... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 Mílo neblázni! To musi jit! Hlavně se neukvap a nedělej to rychle abys to neskurvil.Brácha se nabídnul že Ti taky pomuže.S těma tapecy by jsme to taky mohli zkusit ale od zitra do středy jsem mimo ČR. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 Jojo už se to ví i doma, že další zakoupená věc co asi nepujde namontovat, tapecy nejdou, loketka je taky prekerka a ted řadička:-)) Zkusím o víkendu ten construct to vrchní černý kolečko kolem zámku je tam možná jen zacvaklé... jakto ze to nejde? face neni kompatibilni s predfacem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 jakto ze to nejde? face neni kompatibilni s predfacem? Bohužel neni-je tam jiný spodek ale my se bavíme Ovi o SII a OII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 Tapecy - z výplní dveří vyrvat starý a pak pomocí jakejchsi kolíků který se musí zatavit dát nový Loketka - face mám umělý vnitřek takže při změně polohy necvaká což chci a musím to nějak pořešit, neboť co jsem koupil cvaká:-( řadička - problém s dírou pro construct, pře zámek jde šev:-((( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 Bohužel neni-je tam jiný spodek ale my se bavíme Ovi o SII a OII ach tak - to potom ano... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 Tapecy - z výplní dveří vyrvat starý a pak pomocí jakejchsi kolíků který se musí zatavit dát novýLoketka - face mám umělý vnitřek takže při změně polohy necvaká což chci a musím to nějak pořešit, neboť co jsem koupil cvaká:-( řadička - problém s dírou pro construct, pře zámek jde šev:-((( me stve loketka - obcas provrzne a rachoti..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 No právě ta face opěrka je tichoučká, a tu co jsem koupil tak povrzává když se o ní opřu(zatím je tedy na koberci), jedině vyměnit pouze tu koženou část loketky, ale jak, víte někdo?????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 brý večír ..jestli tu ještě někoho zastihnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 No právě ta face opěrka je tichoučká, a tu co jsem koupil tak povrzává když se o ní opřu(zatím je tedy na koberci), jedině vyměnit pouze tu koženou část loketky, ale jak, víte někdo?????? takze z facu je OK ? by me zajimalo jestli bych ji tam dostal.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 brý večír ..jestli tu ještě někoho zastihnu zdarek me urco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.