baurak Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 nazdar divochu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 Tady jsou i nějaký panenky? ;o) budes se divit ale i ony Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 nazdar divochu :-) nn ja muzikant ... jinac zdarec pane - dobre si to rozmyslete s Jirikem na ten dnesek ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 nn ja muzikant ... jinac zdarec pane - dobre si to rozmyslete s Jirikem na ten dnesek ) ja toho mam nejak moc ale zkusim to nejak vymyslet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 ja toho mam nejak moc ale zkusim to nejak vymyslet v poho... uvidis jak budes stihat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 v poho... uvidis jak budes stihat... presne tak :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 čauky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 ahoj :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 ahoj :-) zdarec pane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 čauky ahoooj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 zdarec pane taky te zdravim :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x.luky Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 ahojky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 taky te zdravim :-) tak co novýho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 tak co novýho? ani nejak nic, zitra odjizdim zase do jiznich cech tak uz se tesim :-) jak u tebe?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 ani nejak nic, zitra odjizdim zase do jiznich cech tak uz se tesim :-)jak u tebe?? Celkem to jde,nestěžuju si Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 tak to je jedine v poradku pane, tak by to melo byt :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 tak to je jedine v poradku pane, tak by to melo byt :-) jojo,přesně tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 jojo,přesně tak vcera jsem byl za ovidiusem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 vcera jsem byl za ovidiusem noo a kdy přijedeš za mnou?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 vcera jsem byl za ovidiusem já byl v pondělí za Key-rumem,a to jsem si řekl,že už nebudu pít.A co OVI?Dneska bude v Praze,ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 já byl v pondělí za Key-rumem,a to jsem si řekl,že už nebudu pít.A co OVI?Dneska bude v Praze,ne? jj dnes jede do Prahy urcite a rikal at dorazime. Hele ale vodecka a ruml ti o vikendu chutnal :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 noo a kdy přijedeš za mnou?? no jedine, az budu mit cestu na zapad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 jj dnes jede do Prahy urcite a rikal at dorazime. Hele ale vodecka a ruml ti o vikendu chutnal :-) Jj,chutnalo mi ,tak jsem v pondělí pokračoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 Jj,chutnalo mi ,tak jsem v pondělí pokračoval ja mel vcera pivko a taky nebylo spatny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 noo a kdy přijedeš za mnou?? jedine az budu mit cestu na zapad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.