Červen 10, 200916 r nazdar divochu :-) nn ja muzikant ... jinac zdarec pane - dobre si to rozmyslete s Jirikem na ten dnesek )
Červen 10, 200916 r nn ja muzikant ... jinac zdarec pane - dobre si to rozmyslete s Jirikem na ten dnesek ) ja toho mam nejak moc ale zkusim to nejak vymyslet
Červen 10, 200916 r ja toho mam nejak moc ale zkusim to nejak vymyslet v poho... uvidis jak budes stihat...
Červen 10, 200916 r tak co novýho? ani nejak nic, zitra odjizdim zase do jiznich cech tak uz se tesim :-) jak u tebe??
Červen 10, 200916 r ani nejak nic, zitra odjizdim zase do jiznich cech tak uz se tesim :-)jak u tebe?? Celkem to jde,nestěžuju si
Červen 10, 200916 r vcera jsem byl za ovidiusem já byl v pondělí za Key-rumem,a to jsem si řekl,že už nebudu pít.A co OVI?Dneska bude v Praze,ne?
Červen 10, 200916 r já byl v pondělí za Key-rumem,a to jsem si řekl,že už nebudu pít.A co OVI?Dneska bude v Praze,ne? jj dnes jede do Prahy urcite a rikal at dorazime. Hele ale vodecka a ruml ti o vikendu chutnal :-)
Červen 10, 200916 r jj dnes jede do Prahy urcite a rikal at dorazime. Hele ale vodecka a ruml ti o vikendu chutnal :-) Jj,chutnalo mi ,tak jsem v pondělí pokračoval
Červen 10, 200916 r Jj,chutnalo mi ,tak jsem v pondělí pokračoval ja mel vcera pivko a taky nebylo spatny
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.