O.v.i. Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 ta nadela vid ? no nepoblij to moc at to hrabe nemusi uklizet jj stejne pani jednou bude... tak jenom lehce jo ble ble ble a je to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 napadlo me ze bysme meli udelat novou hospu, vzdycky po 1000 strankach se to zamykalo zalezi kolik mas nastavenych prispevku na stranku, ja treba mam ted stranku 802 :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 zalezi kolik mas nastavenych prispevku na stranku, ja treba mam ted stranku 802 :-) tak jak uz mas dodelano dnes? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 tak jak uz mas dodelano dnes? jj uz jsem doma a makam abych toho stihnul co nejvic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 jj uz jsem doma a makam abych toho stihnul co nejvic ok a vidis to nebo ne s tim pivakem vecer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukynodc Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 Brý odpo, pánové, Jak se máte, ja byl dnes na zkoušce a prej se uvidíme zase ve čtvrtek - příští. Kuwa... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 noo a kdy přijedeš za mnou?? Ty jsi mi nějaká společenská Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 Po dlouhe dobe si nemuzu stezovat štastný to člověk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 Brý odpo, pánové, Jak se máte, ja byl dnes na zkoušce a prej se uvidíme zase ve čtvrtek - příští. Kuwa... Tu příští to dáš se neboj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 Brý odpo, pánové, Jak se máte, ja byl dnes na zkoušce a prej se uvidíme zase ve čtvrtek - příští. Kuwa... opakovani je matka moudrosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukynodc Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 Jo pánové, jenže já ji měl přepsanou už z minulého ročníku, takže snad už naposled... to opakování... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 no tak hodne stesti u te dalsi .-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukynodc Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 Joo díky. jsem po čtyřiadváce a po škole, tak jedu ofafrně dom. tak se tu majte. Možná se připojim k pivku až doma. Čus. Neožerte se tu, venku je vedro a mohlo by vás to pak picnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 V Brně určitě vedro není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 kluci callnete mi kdyztak jak s vecerem zdarec vsem! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 Ahoj všem, zasr... den, z angliny mne vyhodila , tak jedu zejtra na moravu k rodičům sekat dříví ať se uklidním......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 to nasere, ale příště to dáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 Zdar lidi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 Opravka v srpnu, tak a je čas na úpravy faceliftu :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 Ser na to Milo. Stejně to uděláš. Asi chtěla bejt důležitá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 nebo já blbej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x.luky Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 dobry večer .je tu vubec někdo ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 dobry večer .je tu vubec někdo ?? asi já.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 Dobrej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x.luky Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 no to je taky dost že tu nekdo je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.