Červen 10, 200916 r Aká? druhá čo? Jo a vrchní spamere, pán ze škoda servisu mi zakázal se s tebou bavit :aggressive:
Červen 11, 200916 r dobre rano cus tak vcera jako mala akce!! do zhruba pulnoci jsme tam byli a musim uznat.....
Červen 11, 200916 r cus tak vcera jako mala akce!! do zhruba pulnoci jsme tam byli a musim uznat..... bylo to super jo??
Červen 11, 200916 r bylo to super jo?? pecka jako krava - 5 kapel - hlasovani- porota a dost lidi! cekal jsem ze to bude OK ale takhle....fakt pecka bude zaznam na ocku a pobezi i v reprize tak se na to mrkni sem co tam bylo... http://www.rgmlivespace.cz/kapely.html si je muzes i poslechnout - a jsou tam i predchozi kola.....
Červen 11, 200916 r no vypada to dobre, skoda ze jsem to nestihl no hele kdyz postoupej tak si to zvopaknu
Červen 11, 200916 r no hele kdyz postoupej tak si to zvopaknu tak jestli to bylo super tak proc ne ahoj Petre
Červen 11, 200916 r zdarec pane! zdravíčko, jak se máme? BYsme měli zase vymyslet nějakou akcičku v Bolce
Červen 11, 200916 r Pěkný ráno, středočeši..... tu na severu chcije a chcije. v Praze taky chčije, ale není to nic hroznýho. Kua, já bych spal
Červen 11, 200916 r Pěkný ráno, středočeši..... tu na severu chcije a chcije. i na stredu cech pada voda....
Červen 11, 200916 r v Praze taky chčije, ale není to nic hroznýho.Kua, já bych spal s akcema pomalu tak o tom spanku mi ani nemluv... ted spim s otevrenyma ocima.....
Červen 11, 200916 r s akcema pomalu tak o tom spanku mi ani nemluv... ted spim s otevrenyma ocima..... něco rozumnýho, pokecat a tak. NEmusíš hned s Bobajzem do lesa
Červen 11, 200916 r něco rozumnýho, pokecat a tak. NEmusíš hned s Bobajzem do lesa ja do lesa nepojedu ja do lesa nepujdu.....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.