Červen 11, 200916 r zdarec!jak si dopadl na degustaci? Nejak se to zvrhlo.Vyrazil jsem pak na koleje do klubu a nevzbudil se doma
Červen 11, 200916 r Dobre poledne... V Ceskem Krumlove mozno zaridit degustaci velice kvalitnich vin, pokud by si k nam chtel nekdo udelat vylet
Červen 11, 200916 r Nejak se to zvrhlo.Vyrazil jsem pak na koleje do klubu a nevzbudil se doma jj to se stava - ja treba myslel ze si tam dam vcera jen 1 -2 pivka a skoncilo to 2x whisky, 2x cuba libre, 2x nejakej mooooc dobrej rumicek asi 5 piv..... ale vecer to byl luxusni!
Červen 11, 200916 r Dobre poledne...V Ceskem Krumlove mozno zaridit degustaci velice kvalitnich vin, pokud by si k nam chtel nekdo udelat vylet A dom mě poveze kdo?
Červen 11, 200916 r Dadacek: tak to je snad jasny, ne hehe, kouknu z okna a vali se sem nejaky cerno...
Červen 11, 200916 r Spidi: já tě zdravím v tomto týdnu jako bych rád dal pivko, ale můj krk by asi odporoval
Červen 11, 200916 r Spidi: já tě zdravím v tomto týdnu jako bych rád dal pivko, ale můj krk by asi odporoval Ahoj Dady, půjdeme příští týden...
Červen 11, 200916 r no čáááu,to je dost že se taky ukážeš Ahoj kočko, to víš, Autosalon mi dal zabrat...
Červen 11, 200916 r Ahoj Dady, půjdeme příští týden... Může být a doufám, že bude o něco líp, chtěl bych si dát intenzivní trénink Jenom si musím rozvrhnout kdy a s kým
Červen 11, 200916 r Já mám po včerejšku potrénováno až až... No jo, středa ale já už sem si zvykl lol
Červen 11, 200916 r Já mám po včerejšku potrénováno až až... zdarek pane! dobre ty! taky me kamoska nesetrila
Červen 11, 200916 r No jo, středa ale já už sem si zvykl lol No to bylo mimo plán, dostali jsme od sponzora padesátku Gambrinusu 11° jako milou pozornost...
Červen 11, 200916 r zdarek pane!dobre ty! taky me kamoska nesetrila Ahoj O.v.i. Jj, po včerejšku dobře já... ! A holky s náma kupodivu pily taky a pak se děly hrozný věci... Upraveno Červen 11, 200916 r od Spidi
Červen 11, 200916 r Ahoj O.v.i. Jj, po včerejšku dobře já... ! A holky s náma kupodivu pily taky a pak se děly hrozný věci... kraaaasa
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.