Červen 11, 200916 r Tak to bych si taky nechal líbit jojo bylo to vyborny, moc jsem si pochutnal na zaver byl Jagermeister jako pozornost podniku :-) ahoj Jirko, ja taky pred chvilkou prisel
Červen 11, 200916 r jojo bylo to vyborny, moc jsem si pochutnal na zaver byl Jagermeister jako pozornost podniku :-)ahoj Jirko, ja taky pred chvilkou prisel Četl jsem tvůj jídelníček-bych si nechal líbit
Červen 11, 200916 r Četl jsem tvůj jídelníček-bych si nechal líbit jj byla to bomba, zitra jsou objednane dve kachny :-) jinak jsem dal nejaky foto do Kdo je tu bajker?
Červen 11, 200916 r Autor ... Tak to musím najít u nás kde mají úhoře a dát si ho premiérově. Mám hrubo hodně kulinářských nedostatků
Červen 11, 200916 r jj byla to bomba, zitra jsou objednane dve kachny :-)jinak jsem dal nejaky foto do Kdo je tu bajker? jojo,na fotky jsem číhal ty woe,si tam žereš,jsem myslel že tam jsi na kole
Červen 11, 200916 r taky jsem ho mel dnes poprve a musim, rict, ze naprosto luxusni ale chystam se tady, jeste na nejakou specialitku
Červen 11, 200916 r jojo,na fotky jsem číhal ty woe,si tam žereš,jsem myslel že tam jsi na kole no jsem, ale nedej si kdyz je to tak dobry a lakavy :-(( o to vic musim zitra jezdit
Červen 11, 200916 r no jsem, ale nedej si kdyz je to tak dobry a lakavy :-((o to vic musim zitra jezdit Máš tam super počasí,co
Červen 11, 200916 r Máš tam super počasí,co no musel jsem ceka asi do 3 protoze prselo, ale pak uz krasny pocasi a teplo, ted je tu uplne jasno tak to snad vydrzi az do rana
Červen 12, 200916 r zdare zdarek tak patek uz.... a stejne nic moc... chtělo by to něco na probuzení..
Červen 12, 200916 r zdare zdarek tak patek uz.... a stejne nic moc... chtělo by to něco na probuzení..
Červen 12, 200916 r chtělo by to něco na probuzení.. no me by stacilo kdybych zejtra nemusel zase do prace....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.