Leden 21, 200916 r To kecáš !!! Po prvním doušku lahodného moku už nemyslíš na nic jinýho než na další !!! no mozna mas recht - musim to zkusit
Leden 21, 200916 r běžtě třeba do prdele , já dám ještě tak hodinku v práci, víc už nemám sil jo tam dnes ne - ted jsem dlouho nebyl tak dnes jdu do restauracniho oddeleni ) snad se dokazu za vcasu vratit
Leden 21, 200916 r Ty seš ještě v práci ?!?Dyť ji zničíš chudinku sekretářku heh ja taky ale sekretarku tady nebrousime
Leden 21, 200916 r Autor jj znas to.... to tak obcas sedne a mluvi se a mluvi se ... To je jak tady. Dojdeš, sedneš že jenom něco přečteš a najednou je zase druhej den.
Leden 21, 200916 r To je jak tady. Dojdeš, sedneš že jenom něco přečteš a najednou je zase druhej den. nooo vicemene ano
Leden 21, 200916 r Zdravíčko ... tak ja už mam dneska nekolik kousku v sobe a jsu spokojen Duvod , jsem sprosten jakeholkoliv obvineni a prodal jsem bicykl'' takze mam 5 litru z5 .) ...jej jak je mi fajn ..,
Leden 21, 200916 r Autor Ahoj Jeronymo Další provokatér . A ještě rok opatrně ať máš zpátky i ty bodíky !!!
Leden 21, 200916 r Ahoj Jeronymo Další provokatér . A ještě rok opatrně ať máš zpátky i ty bodíky !!! Pracuji na tom ... ahoj
Leden 21, 200916 r Autor Pracuj a dej si cihlu né na plyn ale pod plyn !!! Jdu ven na chvílu vyvenčit ani nevím jestli sebe, mladýho nebo psa ale na chvílu se vzdálím.
Leden 21, 200916 r Pracuj a dej si cihlu né na plyn ale pod plyn !!!Jdu ven na chvílu vyvenčit ani nevím jestli sebe, mladýho nebo psa ale na chvílu se vzdálím. Budu se snazit sekat dobrotu ... Tak treba to zvladnete vscihni najednou .) ,..ztm
Leden 21, 200916 r breho vecera preji uz z domova... za nekolik min. zase odlitam Dobréj .., kampak olditas ? ...
Leden 21, 200916 r jj panove dnes putika - dlouho jsem nemel Bier tak dnes jsem si to dovolil Já byl včera-jenom 4 kucí z Bráníku,kapitán nedorazil
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.