O.v.i. Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 To kecáš !!! Po prvním doušku lahodného moku už nemyslíš na nic jinýho než na další !!! no mozna mas recht - musim to zkusit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 běžtě třeba do prdele , já dám ještě tak hodinku v práci, víc už nemám sil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 běžtě třeba do prdele , já dám ještě tak hodinku v práci, víc už nemám sil jo tam dnes ne - ted jsem dlouho nebyl tak dnes jdu do restauracniho oddeleni ) snad se dokazu za vcasu vratit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 21. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2009 Ty seš ještě v práci ?!? Dyť ji zničíš chudinku sekretářku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 Ty seš ještě v práci ?!?Dyť ji zničíš chudinku sekretářku heh ja taky ale sekretarku tady nebrousime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 21. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2009 ... snad se dokazu za vcasu vratit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 jj znas to.... to tak obcas sedne a mluvi se a mluvi se ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 21. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2009 Tak já už mlčím pracující Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 21. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2009 jj znas to.... to tak obcas sedne a mluvi se a mluvi se ... To je jak tady. Dojdeš, sedneš že jenom něco přečteš a najednou je zase druhej den. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 To je jak tady. Dojdeš, sedneš že jenom něco přečteš a najednou je zase druhej den. nooo vicemene ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 takze vazeni uklidim cajky po stole a valim z arbajt... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 21. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2009 A přeji příjemnou zábavičku u škopíčku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 Zdravíčko ... tak ja už mam dneska nekolik kousku v sobe a jsu spokojen Duvod , jsem sprosten jakeholkoliv obvineni a prodal jsem bicykl'' takze mam 5 litru z5 .) ...jej jak je mi fajn .., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 21. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2009 Ahoj Jeronymo Další provokatér . A ještě rok opatrně ať máš zpátky i ty bodíky !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 Ahoj Jeronymo Další provokatér . A ještě rok opatrně ať máš zpátky i ty bodíky !!! Pracuji na tom ... ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 21. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2009 Pracuj a dej si cihlu né na plyn ale pod plyn !!! Jdu ven na chvílu vyvenčit ani nevím jestli sebe, mladýho nebo psa ale na chvílu se vzdálím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 Tyy jo já ještě makám..se máte teda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 Pracuj a dej si cihlu né na plyn ale pod plyn !!!Jdu ven na chvílu vyvenčit ani nevím jestli sebe, mladýho nebo psa ale na chvílu se vzdálím. Budu se snazit sekat dobrotu ... Tak treba to zvladnete vscihni najednou .) ,..ztm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 .... tak jsem se dneska byl trosku projet ... 3.2 V6 ,,parada.,,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 breho vecera preji uz z domova... za nekolik min. zase odlitam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 breho vecera preji uz z domova... za nekolik min. zase odlitam Do nálevny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 breho vecera preji uz z domova... za nekolik min. zase odlitam Dobréj .., kampak olditas ? ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 a já tu pořád vytvářím hodnoty teprve od 7:19 a hodinka byla oběd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 jj panove dnes putika - dlouho jsem nemel Bier tak dnes jsem si to dovolil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 jj panove dnes putika - dlouho jsem nemel Bier tak dnes jsem si to dovolil Já byl včera-jenom 4 kucí z Bráníku,kapitán nedorazil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.