Červen 12, 200916 r Autor No rači pudu spat ať Tě neruším v pilné práci A nezapomeň že musíš napřed odrovnat a umrtvit rodiče a pak už to pude samo ten noční trénink
Červen 12, 200916 r Autor Já neříkal aby ses nějak kazil !!! Ale když by to jinak nešlo tak se obětuješ, né !!!
Červen 13, 200916 r Ty woe Laďo neprovokuj s tou velikostí. Nebo nám to tady ZAVŘOU !!!! :smich: Gutte
Červen 13, 200916 r Autor Já to zmenším páč se mě to takhle velký stejně nelíbí. jenom nechápu že to takhle kravský jde ale přidat něco dál už né
Červen 13, 200916 r Já to zmenším páč se mě to takhle velký stejně nelíbí. jenom nechápu že to takhle kravský jde ale přidat něco dál už né 3 řádky po 100 znacích. Víc nejde.
Červen 13, 200916 r Autor 3 řádky po 100 znacích. Víc nejde. Ale to taky nebude pravda protože mě ty zelený tečky nejdou smazat abych tam dal něco jinýho místo toho
Červen 13, 200916 r Autor Stejně - když dáš tři řádky po 7. tak můžeš i víc menším do stejné velikosti. Tak proč to tak zvoslili !!!
Červen 13, 200916 r Autor To kdybych věděl dřív že je to tak zmrvený, tak jsem to nechal tak jak jsem to měl a nic nemazal
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.