Hrábě Fernétti Vloženo 12. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 No rači pudu spat ať Tě neruším v pilné práci A nezapomeň že musíš napřed odrovnat a umrtvit rodiče a pak už to pude samo ten noční trénink Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 Heleeeeee, ja radsi zustanu slusny Dobrou rano poreferuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 12. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 Já neříkal aby ses nějak kazil !!! Ale když by to jinak nešlo tak se obětuješ, né !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 12. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 A dobrou noc Ti přát nebudu páč kdoví jestli vůbec pudeš spát, že Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 13. Červen 2009 Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 Brý ránko Co to tady čtu? Takováhle věc a ani se mi nedá vědět Hrábě, se nezdáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 13. Červen 2009 Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 Zdarec Hospodo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 13. Červen 2009 Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 Čau pane....za nedlouho se uvidíme že... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 13. Červen 2009 Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 Jak zanedlouho.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 13. Červen 2009 Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 ty se dnes neukážeš u Romana...?sem bral tvoji učast už automaticky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 13. Červen 2009 Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 Takže Roman je mimo ČR a bude až ve středu. Tak jindy Najmi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 13. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 Hrábě, se nezdáš Já se nezdám už takovejch dobrejch 38.let Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 13. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 Jinak dobrý poledne hospodo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 13. Červen 2009 Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 Ty woe Laďo neprovokuj s tou velikostí. Nebo nám to tady ZAVŘOU !!!! :smich: Gutte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 13. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 Já to zmenším páč se mě to takhle velký stejně nelíbí. jenom nechápu že to takhle kravský jde ale přidat něco dál už né Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 13. Červen 2009 Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 Díky za info.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 13. Červen 2009 Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 Já to zmenším páč se mě to takhle velký stejně nelíbí. jenom nechápu že to takhle kravský jde ale přidat něco dál už né 3 řádky po 100 znacích. Víc nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 13. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 3 řádky po 100 znacích. Víc nejde. Ale to taky nebude pravda protože mě ty zelený tečky nejdou smazat abych tam dal něco jinýho místo toho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 13. Červen 2009 Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 Tak to smázni celý a udělej to znovu bez teček. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 13. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 Smazat né ale přepsat - já se z toho snad picnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 13. Červen 2009 Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 No vidíš a JE TO. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 13. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 Ale otáčet to už nebudu - to mě může tak akorát !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 13. Červen 2009 Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 Jasně nech to tak. Je to OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 13. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 Stejně - když dáš tři řádky po 7. tak můžeš i víc menším do stejné velikosti. Tak proč to tak zvoslili !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 13. Červen 2009 Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 Tak asi je baví se v tom REJPAT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 13. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 To kdybych věděl dřív že je to tak zmrvený, tak jsem to nechal tak jak jsem to měl a nic nemazal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.