Červen 13, 200916 r Chlapi tak vás mám pozdravovat od Romana. Teď momentálně je v Africe a prej je tam 40°. Parádní moře atd. Ve středu by se měl vrátit. Tak jsem zvědav na foto.
Červen 13, 200916 r Autor Ale brzo dám ťamanům kočku !!! Měsíc mám auto venku a se... mě na něho kdejací ptáci a teď, kdy ho zase konečně můžu dát dom, tak mě po něm leze kočka - ta pude !!!
Červen 13, 200916 r Hrábě: dojed na grilovačku na zámeček nebo dojdi tě kdyžtak hodíme cestou back já nebudu řídit
Červen 13, 200916 r Rosti, ty se šetři na příští tejden já tam ted jedu s rodinkou a možná vytáhnu i svoje sluníčko ale zase si tolik nevěřím..
Červen 13, 200916 r Autor 20:40 musím být ve Slatině ale nemám nic na svačinu tak ještě musím do Lídla
Červen 13, 200916 r Ale joooo, v klídku si lehni, nečekám žádný zvrhlosti Jenom moje sluníčko se k něčemu mělo a já odjíždím
Červen 13, 200916 r Hrábě: no uvidíme, co bude v pozořicích Ale údajně to platí i pro zítřek.. kdy se mi to hodí víc
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.